Connect with us
Horoscop zilnic 28 august 2016

Știri

Horoscop zilnic 28 august 2016: Racii vor fi luati prin surprindere

Horoscop 28 august 2016. Previziuni pentru 28.08.2016.

Racii primesc o veste care le strica toata ziua. Este posibil sa fiti nevoiti sa luati o decizie intr-un timp scurt, ceea ce va strica toate planurile. Priti cu calm situatia! Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru: Tensiuni mari in septembrie

Citeste si: TOP 3 Cele mai infidele femei, in functie de zodie

Berbec

E o placere sa stai de vorba cu lumea, chiar si cu oameni complet necunoscuti, pentru ca din discutiile pe care le porti cu ceilalti primesti azi cele mai inteligente solutii, cele mai practice idei, cele mai bune sfaturi.

Si tu ai multe de transmis celor cu care intri in contact iar dialogul se va dovedi a fi extrem de util de ambele parti. Ai sansa de a face o cunostinta noua in persoana unui om care poate juca un rol cheie de acum inainte in treburile tale cele mai importante. Asculta cu atentie orice informatie!

Taur

Le strici cheful celor din jur cu atatea comentarii acide, deci ai grija ce spui! Unii se simt bine, sunt inspirati de planuri marete de la care au mari asteptari, dar apari tu cu ton autoritar si critici tot ce viseaza acestia.

Fii mai atent la ton, la felul in care ii aduci cu picioarele pe pamant, pentru ca ceilalti chiar cred in visele lor si nu accepta sa vina cineva sa le tina lectii. Mai bine ai incepe sa-ti revizuiesti propriile vise, pentru ca nu toate sunt posibile. Exista un proverb care zice: vezi barna din ochii tai inainte de a vedea paiul din ochii altora!

Citeste si: Top 5 zodii de FEMEI EXTRAORDINARE

Gemeni

Chiar daca tu consideri ca ti-ai facut tema cu brio, nu esti apreciat asa cum ai fi dorit, ceea ce te irita. Exista cineva care considera ca nu ai facut totul asa cum ar fi trebuit si incepe sa te critice, dar inainte de a te supara si a-ti lua angajamentul sa nu mai faci niciodata ceva similar, gandeste-te daca nu cumva reprosurile acestea iti sunt utile.

Ai multe de invatat din critici si judecati, chiar daca pe moment te supara, deci nu aluneca nici spre agresivitate verbala, nici spre tacere, ci mediteaza asupra acuzelor care ti se aduc. Ai de invatat multe din ele iar data viitoare totul va iesi perfect. Nu te simti jignit, ci profita de aceste lectii!

Rac

Primesti o veste ce iti strica toate planurile. E ca un refuz final ce iti taie tot elanul si nu mai poti merge mai departe pe acelasi drum ca inainte.

Poate fi ziua unei alegeri definitive ce va avea efecte de durata in cariera ta, dar pe moment esti un pic debusolat, nestiind incotro trebuie sa mergi de acum inainte. Esti nevoit sa iei niste masuri rapide de schimbare totala a directiei si e normal sa nu fii foarte sigur pe tine in fata unei alegeri atat de drastice. De maine lucrurile vor sta complet diferit.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top