Connect with us
Horoscop zilnic 28 august 2016

Știri

Horoscop zilnic 28 august 2016: Racii vor fi luati prin surprindere

Sagetator

Se deschide o perspectiva foarte entuziasmanta in fata ta si cu asemenea motivatie, prinzi curaj sa ajungi cat mai repede la scopul final. Totul merge excelent, esti stimulat atat de cei care participa si ei la acest succes, cat si de propriile rezultate bune de pe parcurs.

Succesul este foarte aproape si iti investesti toate resursele in acest sens, sigur pe tine si pe ceea ce visezi sa gasesti la capat. Reusitele trec din una in alta, deoarece un succes de acum il naste pe urmatorul, si asa mai departe pana ce iti vezi visul implinit in totalitate.

Citeste si: Cum sunt zodiile la pat, in functie de varsta

Capricorn

Uneori, primesti solutii la problemele care te framanta pe cai mai putin obisnuite, ca atare fii atent la orice detaliu pe care il auzi. Urechile sunt receptorul celor mai bune solutii in situatia de fata, deci trage cu urechea: la un mesaj auzit pe strada, la o idee sosita prin telefon sau de la radio, pentru ca pe calea sunetului va ajunge la tine raspunsul de care aveai nevoie.

Chiar si o melodie auzita din intamplare in tramvai poate contine un mesaj foarte precis pentru tine, ca atare sfatul zilei de azi e: stai cu urechile palnie la tot ce vine spre tine. Apare exact mesajul de care ai nevoie!

Varsator

Joci un rol cheie in rezolvarea unei crize prin care trece o persoana iubita. Tu vei fi cel mai de incredere confident si consilier pentru acesta, pentru ca nu esti direct implicat si, de pe margine, vezi mult mai usor ce trebuie facut pentru a depasi hopul.

Ai trecut si tu prin ceva similar in trecut si ai rezolvat cu succes acel moment, ca atare acum stii sa impartasesti din propria experienta reteta cea mai eficienta. Ofera cu inima deschisa sfaturi, idei, solutii, pareri, pentru ca privesti lucrurile dintr-un unghi corect si empatic. Tu intelegi cel mai bine ce simte pentru ca ai trait si tu asa ceva candva.

Pesti

Nu ajunge doar sa simti cu intensitate, ci sunt momente cand e nevoie sa si exprimi in cuvinte ceea ce ai pe suflet, fie emotii frumoase, fie emotii mai putin placute. Comunicarea este esentiala in iubire, deci apropie-te de persoana iubita si spune-i cu mai mult curaj ce gandesti.

Poate sunt sentimente profunde care merita transpuse in cuvinte, poate sunt temeri ce pot fi alungate mai usor daca fiecare si-ar exprima punctul de vedere cu incredere in fata celuilalt. Stai de vorba cu jumatatea ta, pentru ca, prin discutii sincere, veti putea rezolva cu succes o multime de probleme de cuplu.

Horoscop 28 august 2016 oferit de Acvaria.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top