Connect with us
Horoscop 29 iunie 2016. Previziuni astrologice pentru toate zodiile. Horoscopul pentru astazi si pentru maine!

Știri

Horoscop zilnic 29 iunie 2016. Pestii au o intalnire emotionanta

Horoscop 29 iunie 2016. Previziuni detaliate pentru 29.06.2016!

Berbec

Spune si altora prin ce ai trecut pana ai ajuns la nivelul actual, pentru ca pot invata si ei din eforturile altora. Nu a fost o ascensiune lina, ci una plina de hopuri si amanari, dar pe care le-ai depasit cu brio. Daca tot ai trecut peste toate cu succes, impartaseste-le si solutiile la acest gen de piedici. Nu te incapatana doar sa-i avertizezi ca exista si sa nu le dai si sfaturile de rigoare cum sa le rezolve, pentru ca ar fi o mare dovada de egoism. Daca tot ai reparat problema, ce te costa sa le dai si cateva informatii ajutatoare celor care urmeaza sa iti repete experienta? Nu esti singurul in aceasta situatie.

Taur

Schimbarea pe care o astepti ca pe un miracol nu vine din stele si nici din senin, ci sta chiar in puterea ta sa ii dai voie sa se manifeste in viata ta. Esti un lider innascut, ai la tine toate resursele necesare succesului, stii exact ce ai de facut, dar mai ai nevoie, uneori, doar de scanteia care sa aprinda acest motor pentru ca el sa te duca apoi la succesul garantat. E timpul pentru a lua o decizie prin care sa dai alt curs unor proiecte de la care ai mari asteptari, dar, din cand in cand, mai e nevoie si de o schimbare de macaz. Va fi una de bun augur, dupa care vor incepe sa evolueze lucrurile intr-un ritm crescut, mult mai bun! Spune: start!

Gemeni

Discuti cu familia despre unele planuri de viitor care cer un oarecare dram de curaj, dar pentru ca primesti de la ei numai reactii entuziaste, asta iti amplifica si tie dorinta de a ajunge mai repede acolo unde visati cu totii. De tine depinde felul cum vei construi aceste perspective promitatoare, tu esti capul lor, esti indrumatorul, esti motorul de energie, ca atare totul va evolua excelent cat timp interesul tau e maxim si implicarea ta totala. Merita efortul, pentru ca e bucuria familiei tale in joc si, de dragul lor, esti capabil de adevarate gesturi de bravura!

Citeste si: Aceasta este cea mai inteligenta zodie!

Citeste si: Horoscop sexual iulie 2016. Se activeaza unele zodii

Rac

Nu te simti bine in medii foarte aglomerate, foarte pestrite, pentru ca nu stai prea bine la capitolul comunicare. Esti un pic deprimat sau trist si nu te poti adapta mediului in care te afli. Ceilalti nici nu observa ca se intampla ceva cu tine si tu poate tocmai asta ai fi dorit: sa fii luat in seama, intrebat ce e cu tine, or anturajul strain in care te afli nu da semne de prea multa compasiune. Ai prefera sa stai singur cu gandurile tale, dar nu face asta: nu de izolare sau de liniste ai tu nevoie acum, ci exact de agitatia aceasta din jurul tau care nu te lasa sa aluneci pe panta depresiei. Accepta galagia din jur si integreaza-te in acest mediu, chiar daca nu e pe placul tau pe de-a-ntregul. Iti poate ridica moralul!

Citeste continuarea in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top