Connect with us
Horoscop 29 iunie 2016. Previziuni astrologice pentru toate zodiile. Horoscopul pentru astazi si pentru maine!

Știri

Horoscop zilnic 29 iunie 2016. Pestii au o intalnire emotionanta

Leu

Renunta la starea de apatie care te copleseste si care te face sa te privesti pe tine insuti cu ochi critic, de parca nimic nu-ti place la tine. Invata sa te iubesti mai mult asa cum esti, sa te aprobi mai mult, pentru ca daca tu nu ai o parere buna despre tine, cum ai vrea sa o aiba altii? Descopera la tine acele lucruri bune si frumoase, acele calitati care merita pus in valoare, deci lasa la o parte atitudinea exagerat de critica. Daca tot vezi ca ceva nu e in regula la propria persoana, in loc sa stai si sa-ti torni cenusa in cap privindu-te in cea mai sumbra lumina, incepe sa remediezi de pe acum problema.

Fecioara

Nu te crampona asa de trecut, chiar daca acolo se afla ceva foarte important pentru securitatea ta generala. Trecutul s-a dus, lasa-l acolo la locul lui si acum concentreaza-te asupra prezentului, pentru ca aici se petrec cele mai importante lucruri. Cu cat esti mai bine ancorat in evenimentele in derulare, cu atat le vei duce mai repede si mai bine la indeplinire. Daca mereu te opresti din elan ca sa mai faci cate un ocol inapoi in timp, pierzi din randament si bati pasul pe loc. Nu te mai gandi la ce ai facut inainte sau de unde vii, ci acum conteaza doar etapa actuala care se construieste promitator sub ochii tai.

Balanta

Ai ajuns la capatul unui proiect si poti culege roadele, dar nu te grabi sa tragi tot succesul doar pe turta ta, pentru ca ati lucrat mai multi umar la umar pentru aceasta reusita. A venit vremea sa sarbatoriti impreuna victoria, sa va recunoasteti unii altora contributia, sa va aduceti reciproc felicitari si multumiri. Nu uita cat de important e un multumesc sau un gest de recunostinta pentru ca, hai, admite, nu ai fi ajuns aici de unul singur. Ai fost sustinut, completat, ajutat in permanenta, deci acum poti sa aduci elogii celor care au avut o contributia salvatoare la motivul tau de bucurie!

Horoscop 29 iunie 2016

Scorpion

Ai multe detalii la dispozitie si nu stii cum sa le aranjezi ca sa aiba toate laolalta un inteles. Par complet diferite unele de altele, parca s-ar bate cap in cap sau fac parte din domenii total diferite, dar nu te grabi sa elimini niciunul. Mai ai nevoie sa acumulezi cateva informatii si vei vedea ca vor incepe sa se lege perfect. Chiar si chestiuni ce par diametral opuse se vor uni la un moment dat intr-un sens comun, semn ca nimic din ceea ce stii, ceea ce afli sau primesti nu e intamplator. Vei sti sa le concentrezi pe toate in aceeasi directie favorabila reusitei, dar inca mai trebuie sa intelegi unele aspecte. Ai rabdare, se va clarifica situatia!

Sagetator

Chiar daca planurile la care iti aduceai cu mult sarg contributia par sa se fi incetinit, iti convine acest ritm, pentru ca iti permite sa te concentrezi mult mai bine la ce ai de facut. Daca ai fi zorit de la spate de termene limita sau alte conditii stresante, nu ai fi dat randament, deci bucura-te ca nu e nimic care sa te impinga de la spate sa te misti mai iute. Ia-o incet si nu sari peste etape, pentru ca fiecare detaliu conteaza la reusita finala. Poate cineva iti cere sa nu te mai grabesti, pentru ca – stii si tu – graba strica treaba, si fie ca-ti place, fie ca nu, trebuie sa te supui modului de inaintare impus de un superior. Asculta-l, stie ce spune!

Citeste si:Horoscop saptamanal 27 iunie – 3 iulie 2016. Fecioara renaste

Citeste si: Horoscop iulie 2016. Probleme de cuplu pentru Tauri

Capricorn

Nimeresti intr-un mediu nu tocmai placut, in care planeaza emotii negative, tristete, probleme, dar la care tu, personal, nu ai nicio solutie. Pentru ca nu poti face nimic ca sa alungi aceasta atmosfera nefasta, cel mai bine ar fi sa te retragi inainte de a te influenta si pe tine. Energia pe care o emit cei din jur e mai puternica decat dorinta ta de a-i ajuta sa depaseasca impasul, incat ei sunt cei care te vor trage dupa ei in jos, nu tu pe ei la lumina. Decat asa, supus unui tratament de deprimare, mai bine pleci tu primul de aici si-i lasi sa se descurce singuri cu supararile lor. Tu nu ai nicio legatura cu ele!

Varsator

Se apropie un moment culminant in activitatea profesionala, cum ar fi un interviu de angajare, un concurs pentru obtinerea unui job sau a unei functii superioare, un examen in urma caruia vei putea trece la un nivel superior in cariera. Desi ar mai fi ceva timp pana la acel mare hop, tu te pregatesti intens inca de pe acum, pentru ca vrei sa-ti iasa toate ca la carte. Orele sau zilele care te despart de acel moment sunt folosite intelept, pentru a mai acumula ceva informatie, pentru a invata toate detaliile la nivel teoretic astfel incat sa lasi o impresie ireprosabila si a obtine nota maxima.

Pesti

Te intalnesti cu un vechi amic despre care probabil nu mai stiai nimic si revederea este emotionanta si amuzanta. Este o ocazie excelenta de a lega din nou relatia care, in trecut, ti-a facut mare placere, incat profiti de aceasta ocazie pentru a vorbi despre tot ce s-a intamplat in vietile voastre in ultimii ani si a reinnoda prietenia de odinioara.

Trecutul revine in actualitate printr-un moment aparent neinsemnat, dar care, mai devreme sau mai tarziu, isi va arata utilitatea, ca atare, daca acest om revine in calea ta dupa atata vreme, e semn ca mai are inca un rol de jucat in destinul tau, deci reprimeste-l in viata ta!

Horoscop 29 iunie 2016 oferit de ACVARIA.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top