Horoscop zilnic 3 august 2016. Capricornii ar trebui sa aiba grija

Leu

E greu sa-ti tii in frau energia debordanta azi, pentru ca ai avea multe de spus intr-o situatie in care altii nu prea au curaj sa intervina. Sa o faci tu, sa n-o faci, aceasta-i marea te dilema, pentru ca ti-e putin frica sa nu gresesti cumva cu atitudinea ta agresiva. Daca simti ca e sansa ta de afirmare, depaseste-ti toate temerile si complexele si fa un pas in fata. Daca altii nu se baga, ai putea profita tu de ocazie pentru a te remarca mult mai usor. Sigur ai tu un as in maneca!

Fecioara

Ai nevoie de ajutor pentru a depasi un moment de slabiciune fizica. Asculta sfaturile experimentate ale unei persoane care a trecut deja prin momente similare si a depasit cu bine impasul. Foloseste reteta sa de succes si iti vei reveni repede la normal. Nu pierde vremea cu propriile experimente cand poti aplica mult mai repede ponturile celui care se ofera acum sa te indrume in procesul vindecarii. Stie bine ce spune si merita sa-i calci pe urme. El se simte bine, in forma, organismul lui degaja sanatate si energie pozitiva, deci de ce nu ai face ca el?

Citeste si: Horoscop saptamanal Minerva. Schimbari pentru Berbeci

Balanta

Nu poti accepta si pace o situatie pe care nu o intelegi pe de-a-ntregul, dar e posibil ca acest blocaj sa fie legat si de incapatanarea ta caracteristica. Ai senzatia ca singura parere avizata e a ta si nici nu vrei sa asculti de alta. E greu de spus: fii maleabil, fii flexibil, fii intelegator, cand spui nu la orice alternativa, dar te vei convinge singur la un moment dat ca nu merita sa te fixezi pe o unica idee. Exista altele mai bune, si a accepta si alte unghiuri de vedere e un semn de intelepciune si de maturitate. Nu sta captiv intr-o zona limitata: elibereaza-ti mintea!

Horoscop 3 august 2016

Scorpion

Lasa-te purtat unde vrea valul, nu incerca sa controlezi tu mersul evenimentelor, ci ai incredere totala ca sensul in care esti dus e cel mai bun pentru tine. Detaseaza-te de tot ce te tine legat de trecut, de amintiri si temeri, pentru ca acum ti se deschid in fata orizonturi foarte promitatoare, dar care nu-si vor arata efectele benefice decat daca te arunci cu incredere in aceasta aventura. Teama poate fi cel mai mare inamic, pentru ca daca tu, peste tot, vezi numai hopuri, pericole sau motive de suspiciune, e clar ca nu vei ajunge prea curand la ceea ce te asteapta la capat. Fii curgator ca apa si priveste spre viitor cu optimism maxim!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagina: 1 2 3

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More