Horoscop zilnic 3 iulie 2016. Momente bune pentru Fecioare

Balanta

Lupta cu starea ta de emotivitate ajunsa azi la cote alarmante, care te poate face sa aluneci usor spre manifestari extreme ale emotivitatii: panica, lacrimi, depresie, teama. Cu un dram de vointa, poti depasi cu brio acest moment de slabiciune. Se stie ca esti un om al trairilor emotionale, dar de data aceasta trebuie sa demonstrezi ca din razboiul permanent dintre emotie si ratiune, tot ratiunea este cea mai tare. Chiar daca e sufletul tau isi mai cere inca dreptul la liniste, la tandrete, la rasfat, vei descoperi cat de bine e sa lasi creierul sa dicteze calea in anumite situatii.

Scorpion

Nu lua la modul personal hopurile inerente de pe parcursul misiunilor tale, pentru ca si ele au rostul lor, acela de a te pune la incercare, de a-ti testa ambitia si dorinta de a reusi, ca atare nu te impovara inutil de suferinte. Uneori, se ajunge mai lent si mai anevoios la marile vise, dar, pentru ca drumul e ceva mai sinuos, cu atat mai mare va fi satisfactia atunci cand vei ajunge la capat. Priveste cu responsabilitate drumul pe care l-ai ales si nu te abate de la acest curs, nici macar cand dai piept cu mari probe. Nu e nimic atat de greu sau de dramatic incat sa nu poti duce la indeplinire, deci du-ti sarcina la capat!

Sagetator

Nu te multumi cu cat stii sau ai acumulat, chiar daca detii un bagaj impresionant de cunostinte, pentru ca tu poti si vrei mai mult de atat. Ceri informatii de pe oriunde ai trece pana devii o enciclopedie ambulanta, dar norocul tau e ca nu e doar curiozitate, ci aviditate de a cunoaste. Iti extinzi orizonturile din ce in ce mai mult, prin studiu, prin cercetare, intreband in stanga si-n dreapta si documentandu-te foarte laborios, si se vede! Nimeni nu te va intrece cand vei fi pus in fata unei confruntari intelectuale de varf! Intr-o zi vei transmite si tu altora ceea ce ai acumulat in ani de studiu!

Citeste si: Cinci zodii care sufera mereu din iubire

Trei zodii de barbati care domina intr-o relatie

Capricorn

Felul in care te judeca lumea poate fi util, uneori, deci nu-i privi pe cei din jur ca pe niste critici severi, ci ca pe niste oglinzi realiste care arata cum esti. Ai putea lua unele masuri foarte bune daca ai asculta ceea ce spun ceilalti despre tine, pentru ca nu te poti vedea foarte limpede pe tine insuti. Daca afli ce gandesc sau ce spun companionii tai, ai putea sa te schimbi in bine, deci pleaca urechea si la critici, pentru ca sunt sincere si juste. Nimeni nu te critica din rautate, ci pentru ca iti vrea binele, deci asculta-i si urmeaza-le sfaturile. Vei deveni mai bun!

Varsator

Tu ai creat ceva de care esti foarte mandru si simti nevoia sa prezinti lumii roadele muncii tale, dar azi dai numai peste invidiosi pusi pe harta care critica tot ce le arati tu. Nu pune la suflet, nu toata lumea aplauda ceea ce tu faci din placere, ci conteaza sa-ti urmezi mai departe drumul in care tu crezi si in care tu pui atata energie pozitiva. Invidia ii roade, rautatea ii face sa comenteze ceea ce reusesc sa faca altii, cand ei nu sunt in stare de nimic pozitiv, decat de critici. Nu ti-ai gasit anturajul cel mai potrivit sa expui rodul pasiunii tale, ca atare alege oameni care iti impartasesc pasiunea si placerea de a crea.

Pesti

Iei taurul de coarne si iti exprimi deschis o parere desi toata lumea se asteapta la tine la o reactie timida sau la un accept tacit, fara a avea curajul raspunderii. De data aceasta ii uimesti pe toti cu atitudinea ta ferma, aratand ca ai ceva de spus si ca vrei ca parerea ta sa fie respectata. Profita de acest curtaj fantastic de a te exprima liber, pentru a iesi in fata sau pentru a te prezenta in fata unei comisii menite sa dea o nota pentru prestarea ta. Pregateste-te sufleteste si spune clar ce gandesti!

Pagina: 1 2

Share
Scris de
Daniel Magureanu

Acest site foloseste cookies.

Read More