Connect with us
Horoscop 30 aprilie 2016: Iata ce ti-au pregatit astrele in aceasta zi. Cele mai importante previziuni astrologice.

Știri

Horoscop zilnic 30 aprilie 2016. Capricornii primesc vesti proaste

Previziuni detaliate 30.04.2016:

Berbec

Tine sub control atitudinea ta un pic cam agresiva care nu va fi interpretata corect de cei din jur, chiar daca e modul tau de a te ridica pentru cine stie ce nedreptati, chiar daca e ca o revolutie personala prin care vrei sa te eliberezi de un blocaj care te-a tinut pe loc, ai grija totusi in ce directie canalizezi aceasta criza de furie. Ai putea da peste oameni si mai nervosi, si mai agresivi, si mai razboinici, si din confruntarea celor doua tabere la fel de puternice e greu de crezut ca va iesi ceva bun. Unii te vad ca pe un rebel care nu tine cont de nimic, nici de reguli, nici de limitari, dar e dreptul tau sa te ridici pentru ceea ce iti doresti.

Taur

Drumul pe care ai pornit nu demult duce la un nivel demn de toata aprecierea, pentru ca pe parcurs vei acumula noi si noi informatii care vor crea, la final, un nivel superior pe care te vei putea baza mai apoi o viata. Calatoria in care ai pornit e o scoala a vietii si fiecare etapa mai pune o caramida la cel care vei deveni candva. Ca e un curs de specializare, ca e o perioada de ucenicie sub supravegherea unui expert, tot ce acumulezi acum devine bagaj bogat de cunostinte care te va propulsa mai apoi in pozitia de maestru! Trage tare, invata, munceste, pentru ca e o ascensiune lenta.

Gemeni

Se aduna multa lume in jurul unui eveniment de care toti sunt cumva interesati si esti si tu chemat sa te alaturi acestui colectiv. E ca o sarbatoare comuna, ca o adunare in jurul unui eveniment important la care fiecare isi aduce cumva contributia. Se simte un aer proaspat in acest mediu, dialogul merge ca uns si e o placere pentru toata lumea sa intre in legatura unii cu altii, sa dialogheze, sa colaboreze. Orice activitate colectiva, in care se pune pret pe reciprocitate si cooperare poate fi de succes, deci alatura-te celor care gandesc ca tine.

Citeste si: Horoscop saptamanal 2 – 8 mai 2016. Vesti bune pentru Sagetatori

Horoscop 30 aprilie 2016

Rac

Ai de partea ta adevarul si te va insoti pe tot parcursul pana vei primi ceea ce ti se cuvine. Nu te abate de la lege, de la reguli, de la calea cea dreapta, pentru ca numai corectitudinea te va ajuta sa obtii ceea ce vrei. Vor exista suficiente tentatii care vor incerca sa-ti distraga atentia de la ce e bine, dar tu prefa-te ca nu le vezi. Te vei felicita la final ca ai rezistat oricarei ispite periculoase, care te chema spre tertipuri incorecte, spre castiguri facile, spre cai mai usoare. Nu le accepta, respinge-le din start si mergi pe calea cea buna, chiar daca e mai grea. Victoria va fi a ta in totalitate!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top