Horoscop zilnic 31 august 2016. Berbecii sunt tensionati

Sagetator

Porneste cu incredere in sensul pe care tocmai l-ai ales, convins ca ai facut cea mai buna alegere si ca, la capat, te asteapta adevarul. Poate e un demers cu implicatii juridice, oricum, scopul catre care te indrepti este acela de a face lumina si a arata care e realitatea.

Azi, adevarul are cele mai mari sanse sa iasa la lumina, si, daca acesta este telul tau suprem, lupta cu toate armele pentru a-l obtine si a-l arata lumii. Daca tu nu te simti cu musca pe caciula cu nimic, ai toate sansele sa-ti demonstrezi nevinovatia si de a-i demasca, in schimb, pe cei vinovati.

Capricorn

Trebuie sa faci mai multe calatorii scurte pe parcursul acestei zile, dar parca nu esti in cea mai buna pasa pentru a pleca la drum. Daca ai putea, ai amana aceste deplasari pentru altadata, dar daca nu se poate, fa un efort sa scapi mai repede de aceste sarcini.

Pot fi deplasari in interes de serviciu sau pentru a face cuiva drag un serviciu, deci contin o oarecare doza de obligativitate din partea ta, nu prea le poti refuza. Te vei intoarce acasa frant de oboseala, dar macar satisfacut ca te-ai achitat de sarcini pe placul celui care te-a trimis la drum.

Citeste si: Zodia pe care nu o suporta nimeni

Varsator

Te lasi condus complet de o persoana care iti inspira maxima incredere. E un om respectabil, deosebit, care iese in evidenta prin personalitatea sa luminoasa si puternica, deci poate fi un exemplu demn de urmat de catre tine. Ceea ce stie, ceea ce face, ceea ce spune, toate sunt speciale, bine documentate, si peste toate aceste calitati mai are si o carisma careia nimeni nu-i rezista.

Si tu cazi in mrejele sale, dar cu un scop benefic tie, pentru a primi de la el sfaturile cele mai de incredere, o interventie salvatoare la momentul cel mai potrivit. Practic, depinzi de ce face el pentru tine si te lasi complet in mainile sale.

Pesti

Nu esti prea sigur pe sentimentele persoanei iubite, desi ti le arata cat poate de des si cat mai vizibil, dar tu tot te indoiesti. Ai poate unele motive de suspiciune ca nu e chiar atat de sincer pe cat vrea sa para, dar nu cumva e si o forma de egoism din partea ta? Poate astepti doar de la el semne de afectiune si dovezi de iubire, dar tu nu prea stii sa oferi ceva similar inapoi.

Inainte de a-i reprosa ca nu te iubeste sau nu stie sa se poarte, gandeste-te la comportamentul tau. S-ar putea ca tu sa fii in toane rele si sa vezi in jur doar probleme, dusmani si pericole, si il gasesti pe cel drag vinovat de toate acestea.

Horoscop 31 august 2016 oferit de Acvaria.

Pagina: 1 2 3

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More