Connect with us
Horoscop 4 august 2016. Previziuni astrologice pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop zilnic 4 august 2016. Taurii sunt stresati, dar…

Horoscop 4 august 2016. Previziuni pentru 4.08.2016!

Pentru Fecioare, a venit un moment pe care il asteptau cu infrigurare, in timp ce Capricornii au o intalnire cu o persoana pe care o privesc cu respect si admiratie. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

E o placere sa descoperi in jurul tau oameni care privesc spre viitor cu acelasi optimism, incat, daca ati forma cu totii un grup cu un interes comun, ati ajunge mult mai repede la capatul acestui drum. Va alimentati unii altora visele, va sustineti unii pe altii cu entuziasm, si cand vezi ca vasliti cu totii in acelasi ritm si in aceeasi directie, e si normal sa vezi cum evolueaza lucrurile promitator. Formati o echipa foarte entuziasta si va incurajati reciproc sa mergeti mai departe, sa investiti ce aveti fiecare mai bun ca, la final, tot laolalta sa sarbatoriti victoria. Cooperarea merge struna!

Taur

Esti stresat, dar nu cumva exagerezi gravitatea unor lucruri? Prea le iei la bani marunti si diseci firul in patru fara rost, prea stai si analizezi fiecare chichita cand lucrurile ar putea reveni mult mai usor la normal. Fa-le si tu mai relaxat, chiar si cu un dram de superficialitate, pentru ca a le lua pe toate atat de in serios nu e in beneficiul tau. Calmeaza-te si ocupa-te de ce ai de facut cu un soi de amuzament, ca si cum ar fi o distractie, nu ceva atat de grav! Pas cu pas, le vei aranja pe toate mult mai bine daca abordezi un zambet pe figura si le vezi ca pe o joaca.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru. O zodie afectata de energii distructive in luna august

Gemeni

Ai toate motivele sa fii mandru de nivelul intelectual la care ai ajuns, iar azi poti descoperi ca ai si reale talente de profesor! Ai atat de multe de transmis lumii, atat de multe informatii si experiente de impartasit, incat ar trebui sa gasesti o cale de a te adresa unui public cat mai larg. Cine sta azi in preajma ta, are numai de castigat, pentru ca tot ceea ce spui e de valoare si le va fi de folos la un moment dat. Daca nu ai deja o cariera in domeniul educatiei, cauta cea mai accesibila forma sa dai din prea plinul tau de cunostinte si altora. Fie ca predai cu bucurie o lectie unui incepator, fie ca vorbesti unei sali imense de discipoli, esti incantat sa observi atata receptivitate in randul celor care te asculta.

Rac

Ideile pe care le prezinti celor din fata ta sunt imediat acceptate de cei care te asculta, pentru ca vii cu argumente logice, cu explicatii detaliate, si toata lumea intelege exact ce vrei sa spui. Foloseste-te de atuurile tale din domeniul comunicarii si pune-ti in valoare inteligenta, pentru ca de acolo, din mintea ta, vin azi cele mai bune solutii de care au si altii nevoie. Propunerile pe care le expui, caile pe care pe propui sunt imbratisate cu incredere de cei care iti sunt alaturi, pentru ca ei nu gasesc, momentan, alte solutii. Exprima-ti punctul de vedere cu vehementa si incredere, pentru ca ai cu ce te lauda!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top