Connect with us
Horoscop 4 august 2016. Previziuni astrologice pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop zilnic 4 august 2016. Taurii sunt stresati, dar…

Leu

Gasesti la momentul potrivit echipa potrivita pentru telurile tale cele mai importante, ca atare nu insista sa te descurci de unul singur. Ajunge doar sa spui si altora ce anume vrei sa obtii, si ai putea descoperi in jurul tau si alti oameni care urmaresc acelasi lucru si, daca v-ati uni cu totii fortele in acelasi sens, rezultatele ar aparea mult mai repede. Completati-va unii pe altii, sfatuiti-va intre voi, invita-i sa ti se alature, fara urma de rivalitate, fara dorinta nimanui de a deveni liderul acestei actiuni comune, pentru ca cele mai bune roade apar daca fiecare investeste ce are mai bun in el cu dorinta de a obtine o victorie de care vor beneficia cu totii in egala masura. Castigi tu, castiga si ceilalti!

Horoscop 4 august 2016

Fecioara

A venit un moment pe care il asteptai cu infrigurare pentru ca urmeaza sa iei o decizie majora, ceva ce poate schimba in totalitate un sens de mers de acum inainte. Esti pregatit sufleteste pentru marea modificare de directie, convins ca trebuia sa ajungi odata si-odata aici. Nu te crampona de lucrurile pe care le cunosti, ai incredere in acest moment pentru ca va genera o alegere inteleapta pentru tine. Ca la orice rasturnare totala de situatie, te poti astepta la o scurta perioada de deruta si instabilitate, dar dupa un timp vei incepe sa descoperi ce bine se aseaza lucrurile pe fagas normal. Hotaraste-te si alege!

Citeste si: Cele mai naive zodii

Balanta

Iubirea e sursa celor mai frumoase si mai intense emotii de care ai parte acum, de aceea daruiesti cu la fel de multa pasiune inapoi celui drag! Va simti perfect impreuna, nimic nu mai conteaza decat sa va stati unul altuia in preajma, de parca fiecare isi extrage energia si fericirea din compania celuilalt. Esti in stare sa spui ca iubirea e la cote maxime acum si o oferi pe tava partenerului, pentru ca stii ca si el are la fel de multa de oferit inapoi. Faci parte dintr-un schimb continuu si abundent de senzatii, emotii, trairi si cuvinte frumoase, incat spui ca iubirea te inalta si te trimite direct in al noualea cer. Bucura-te de aceasta rara stare de euforie!

Scorpion

Daruiesti oricui are nevoie de ceva de la tine, pentru ca esti intr-o pasa generoasa si nu te gandesti la tine, ci doar la ceilalti. Oferi cu draga inima tot ce-ti sta in putere sa oferi: bani sub forma de imprumut, ajutor sub forma implicarii tale efective in problemele altuia, intelegere sub forma unei urechi bune de ascultat. Simti ca e momentul cel mai potrivit sa impartasesti ceea ce stii sau ai, pentru ca nu consideri ca trebuie sa le tii doar pentru tine. Mai rar asemenea atitudine altruista si darnica, incat multi ar putea chiar sa profite de bunatatea ta, dar nu-ti pasa: tu daruiesti mai departe!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top