Connect with us
Horoscop zilnic 5 iulie 2016

Știri

Horoscop zilnic 5 iulie 2016. Tensiuni pentru Sagetatori

Balanta

Prieteniile se nasc si mor, relatiile incep si se termina, ca atare nicio persoana pe care o cunosti, de-a lungul timpului, nu ramane definitiv in viata ta. E posibil sa-ti iei ramas bun de la un amic, dar relatia dintre voi s-a inrautatit major in ultima vreme si simti ca nu mai poti continua asa. Unul din voi trebuie sa fie transant si sa spuna lucrurilor pe nume, chiar daca adevarul doare si poate declansa o criza in relatia voastra. Decat sa te minti mai departe ca totul e perfect, mai bine privesti adevarul in fata si termini aici.

Scorpion

Nu te juca asa cu banii de care dispui, pentru ca azi esti cam aerian si esti gata sa inchei tranzactii incomplet analizate, cu un mare factor de risc. Neglijenta cu care manipulezi banii si atitudinea usuratica pe care o abordezi cand vine vorba de afaceri, cheltuieli, plati pot avea ca efect erori neplacute din care umorul nu te poate scoate asa cum ai crede. Cantareste mai atent orice tranzactie financiara, oricat de marunta, numara-ti pana si restul pe care-l primesti la cumparaturi, pentru ca esti pasibil de o paguba. Nu mare, dar suficient cat sa-ti strice ziua.

Citeste si: HOROSCOP ROMANESC. Ce spune zodiacul popular despre luna in care te-ai nascut

Horoscop iulie Mariana Cojocaru, pericole si avertizari

Sagetator

Cu cat intri in contact cu mai multa lume, cu atat nervii tai sunt mai intinsi, pentru ca ai de a face cu oameni extrem de diferiti si care nu pot coopera cu tine. Esti iritat de replicile din jur, esti scos din sarite de gesturile agresive ale altora, dar nici tu nu esti in cea mai buna forma pentru a pastra dialogul pe un teren pasnic. Ai mare grija la tonul folosit, mai ales fata de oamenii complet necunoscuti, pentru ca un cuvant dur din partea ta nu ar fi decat scanteia unui conflict de proportii, ca atare mai bine te abtii chiar daca te mananca limba…

Capricorn

Seful te trimite in delegatie de urgenta si pleci, cumva, cu inima neimpacata si impovarata, cum ca e doar o obligatie si atat. Nu ai nicio placere pe parcursul acestei deplasari, dar daca nu ai fi atat de concentrat la scopul in sine, ai descoperi pe parcurs si o multime de lucruri marunte care iti pot face calatoria mult mai placuta. Nu trebuie sa devii obsedat de stresul calatoriei, pentru ca ai atatea alte aspecte care merita atentie si care te pot face sa zambesti, deci descopera-le si pe ele!

Varsator

Disputele din familie sunt absolut normale la atmosfera ceva mai tensionata a acestei zile. De fapt, nu reusesti sa te rupi de motivele de enervare de peste zi si vii cu ele acasa, gata sa strici si aici atmosfera. Fa un efort sa te debarasezi de tot ce te-a suparat pe parcursul zilei, ca acasa sa mentii dialogul pe un teren armonios, altfel arunci in aer toata buna intelegere dintre tine si membrii familiei. Mai mult: prezenta celor dragi devine balsamul de care ai nevoie la capatul unei zile agitate, deci bucura-te de veselia copiilor sau de afectiunea partenerului indreptate spre tine. Nu-i alunga!

Pesti

Nu mai ai timp de nimic altceva decat de o lista intreaga de sarcini pe care le-ai tot amanat in ultima vreme si nu mai pot astepta. Nu vrei sa ramai cu atatea datorii neterminate, de aceea faci un efort azi sa le rezolvi si pe ele. Nu mai ramane timp si pentru odihna sau distractie, dar nici macar nu ai satisfactia ca ai scapat de aceste sarcini. Chiar daca esti frant de oboseala, tot consideri ca nu ai facut tot ce trebuia si ca nu ai rezolvat nici jumatate din ce aveai pe lista.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top