Connect with us
Horoscop zilnic 5 iulie 2016

Știri

Horoscop zilnic 5 iulie 2016. Tensiuni pentru Sagetatori

Horoscop 5 iulie 2016. Previziuni detaliate pentru 5 iulie 2016!

Berbec

Nu reusesti sa te faci inteles foarte bine, pentru ca ai tendinta de a lua lucrurile mai mult in gluma, iar unii nu agreeaza prea tare umorul tau. Fa un efort sa lasi la o parte atitudinea asta jucausa care nu lasa o impresie tocmai buna asupra ta, dandu-le altora senzatia ca te joci tot timpul, ca esti superficial, ca nu iei nimic in serios sau ca vorbesti in dodii. Concentreaza-te mai bine, lasa gluma la o parte, pentru ca nu e recomandabila chiar in orice situatie. Chiar daca o faci intr-o forma amuzanta, vorbeste despre ceea ce faci cu argumente solide, ca sa te inteleaga lumea corect.

Taur

Nu trebuie sa pleci urechea la problemele altora, de vreme ce tu ai azi un motiv de sarbatorit. Nu e dovada de egoism faptul ca razi, cand altul, alaturi plange, pentru ca nu poti rezolva necazurile tuturor de pe pamant. Acum conteaza bucuria ta si a celor care au contribuit la acest succes, deci nu te jena sa te distrezi. Sunt unii care nu stiu sa se bucure de lucrurile bune pe care le au si tot cauta ceva ce nu vor obtine. Tu ai obtinut si trebuie sa profiti de norocul tau, pentru ca viata nu e echitabila. In timp ce tu castigi ceva, altul pierde, dar asa e viata.

Citeste si: ANUL MAIMUTEI DE FOC: PREVIZIUNI legate de noul an chinezesc

Aceasta este cea mai inteligenta zodie!

Gemeni

Esti implicat intr-un proiect care cere enorm de la tine. Ai toate resursele necesare pentru a-i face fata cu brio, ca atare implica-te cu tot ce ai si tot ce stii, deoarece roadele vor fi demne de lauda. Iti pui si mintea serios la contributie, si umarul la treaba, pentru ca este un plan care cere de la tine investitii imense din toate directiile: si argumente logice, si atentie, si concentrare, dar si efort fizic sustinut. Dar le poti face pe toate cu succes, pentru ca sunt in joc reputatia si renumele tau, scopurile sau visele tale cele mai inalte, deci tragi tare orice ar fi!

Rac

Nu te grabesti, nu dai nimic peste cap, ci reusesti sa te concentrezi eficient asupra tuturor planurilor, fara a dezechilibra nimic. Dai dovada de o armonizare perfecta cu conditiile din jurul tau si nu ceri nimic din ceea ce nu poti obtine. Faci totul cu calm, cu cap, cu rabdare, fara a pretinde rezultate imediate, si te implici trup si suflet in ceea ce ai inceput. Esti un exemplu de echilibru si toleranta, de rabdare si luciditate, pe care ar merita sa-l urmeze si altii. Tu taci si faci, nu pretinzi nici roade imediate, nici imposibilul si nici nu pierzi controlul. Iti manageriezi perfect resursele proprii.

Leu

Iubirea nu cere doar declaratii pompoase si aprinse, ci poti demonstra celui drag ce simti pentru el si prin fapte concrete. Vei sti sa-i arati ce simti pentru el, nu doar sa-i declari cu surle si trambite, ca atare partenerul ar trebui sa aprecieze mai mult la tine gesturile mature, intelepte, rabdarea si toleranta cu care tratezi relatia, si nu neaparat vorbele dulci sau cadourile scumpe. Daca doar asta asteapta de la tine, inseamna ca nu va aprecia niciodata modul matur si lucid cu care ii arati ca vrei sa cladesti ceva de perspectiva.

Fecioara

Vestile bune care sosesc pe neasteptate te iau prin surprindere, dar te fac sa speri si mai mult de la viitor. Nici nu ai fi sperat asemenea schimbare de directie, este mai bine decat ai fi crezut ca se poate intampla, semn ca hazardul sta totusi la baza multor evenimente fericite din viata ta. Planurile indelung concepute si construite nu au rezultate la fel de bune ca cele decise in ultima clipa, ca atare ar fi bine sa te mai lasi, uneori, si la voia intamplarii, fara sa ai control asupra tuturor detaliilor. Fie ce-o fi!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top