Categorii Știri

Horoscop zilnic 6 iulie 2016. Varsatorii au o stare de bine

Horoscop 6 iulie 2016. Previziuni detaliate pentru 6.07.2016!

Berbec

Ai multe de facut pe parcursul zilei, trebuie sa te imparti intre mai multe treburi banale in timp scurt. Prima ta preocupare ramane familia, pentru ca aici au loc unele aspecte care necesita atentie sporita, cum ar fi treburile gospodaresti, cumparaturile saptamanale sau o vizita la parinti. Vei reusi sa le faci pe toate cu succes, pentru ca pui suflet si ai si motive de satisfactie ori de cate ori intri in legatura cu oamenii pe care ii indragesti. De dragul lor, gasesti in tine resurse fantastice de energie.

Taur

Oamenii nu pot fi intotdeauna pe aceeasi lungime de unda cu tine, dar inainte de a-i cataloga drept inamici, gandeste-te de doua ori daca nu cumva piedicile lor au, totusi, un rost! S-ar putea sa vada lucrurile din alt unghi decat o faci tu si sa te traga de maneca la timp, inainte de a face o greseala. Oricat de incapatanat ai fi, incearca sa asculti ceea ce iti spun ceilalti, mai ales daca aduc si argumente logice suficient de puternice. Nu ai cum sa le stii tu chiar pe toate, deci nu strica sa mai asculti din cand in cand si opiniile altora, chiar daca sunt complet diferite de cele proprii.

Gemeni

Unii se joaca prea mult cu emotiile tale, dar nu trebuie sa te superi! Asa e firea lor, mai jucausa, mai distrata, fara sa-si dea seama cat de serios privesti tu chestiunile de suflet. Tu nu te joci nici cu iubirea, nici cu declaratiile de dragoste, nici cu gesturile de prietenie, pentru ca nu ai vrea sa fie gresit interpretate. Cand promiti ceva cuiva drag, tu chiar te tii de cuvant, dar altii uita sa-si duca la indeplinire promisiunile. Incearca sa privesti cu umor atitudinea lor, nu pune la suflet vorbele frumoase si lingusitoare si nici nu crede tot ce auzi, chiar daca iti face placere.

Rac

Apreciezi mult compania celor maturi, pentru ca alaturi de ei te simti cu un pas mai in fata sau cu un cap deasupra. Simti ca e motiv de mandrie sa fii primit in astfel de medii, pentru ca acolo se afla oameni cu mai multa experienta, care stiu mai multe si de la care ai putea invata o multime de lucruri utile. Fa tot posibilul sa stai in preajma celor mai in varsta, pentru ca vei incheia ziua cu un sentiment de respect atat fata de ei – recunoscandu-le astfel rolul in ceea ce te preocupa – cat si fata de tine, pentru ca ai mai acumulat ceva intelepciune alaturi de ei.

Citeste si: TOP 3 zodii care vor avea o luna iulie plina de belsug

Citeste si: Top 4 Zodii care nu sunt fericite in casnicie

Leu

Priveste un pic inapoi, cu luni in urma, pentru ca ai primit atunci o informatie pe care o poti valorifica abia acum. Te-ai intalnit cu o persoana care ti-a promis ca te va ajuta la nevoie, dar nu ai avut ocazia sa apelezi la ea. E vremea sa cauti prin vechile carti de vizita, prin fostele contacte, prin informatiile stocate in memorie pentru a scoate la iveala exact cheia problemei tale de acum. Foloseste-o cu incredere, pentru ca e un sfat bine documentat de la o persoana cu experienta de la care iata, ai avut ceva de castigat sau de invatat. Totul a avut rost, chiar daca nu l-ai inteles la vremea respectiva, ci abia azi.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagina: 1 2

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More