Categorii Sport

A fost lansat imnul oficial al Olimpiadei de la Rio

Videoclipul piesei a fost lansat de Som Livre si prezinta povestea a 4 tineri sportivi din Brazilia. Numele melodiei, „Inima si suflet”, specifica trairile si daruirea cu care cei 4 reusesc sa performeze in inot, box, gimnastica si atletism si puterea incredibila de lupta a acestora.

IMNUL OLIMPIADEI DE LA RIO

CITESTE SI: Cele mai sexy sportive de la Olimpiada, in toata splendoarea I FOTO
CITESTE SI: Reguli de baza pentru o alimentatie corecta cand faci sport

Echipa de gimnastica feminina a Romaniei a terminat pe locul 7 la turneul preolimpic de la Rio si a ratat calificarea la Olimpiada din aceasta vara. Este pentru prima data in 48 de ani cand se intampla acest lucru.
In urma ratarii calificarii cu echipa la JO 2016 si a clasarii pe locurile 5-8 la turneul preolimpic, Romania are dreptul sa trimita la Olimpiada o singura gimnasta, care va fi nominalizata de FRG.

La masculin, Romania va fi reprezentata doar de Marian Dragulescu, datorita medaliei mondiale de argint de la sarituri pe care acesta a obtinut-o.

Jocurile Olimpice de Rio de Janeiro se vor desfasura intre 5 şi 21 august. Peste 10.500 de sportivi de la 205 Comitete Olimpice Nationale vor participa la probele sportive.
Jocurile Olimpice vor fi transmise in Romania de TVR.

Share
Scris de
Vlad Tanase

Acest site foloseste cookies.

Read More