Connect with us
Horoscop sâmbătă 9 mai 2020. Unele zodii se lovesc de piedici peste tot

Horoscop

Horoscop zilnic 7 mai 2020. Unele zodii vor avea parte de reușite mari

Previziuni pentru toate zodiile marți. Horoscop zilnic 7 mai complet pentru zodia ta. Află de aici dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce ți-au pregătit în această zi de joi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute.

Berbec

Te afli într-un moment în care ești nevoit să pui punct unui eveniment important din viața ta. Deși nu este momentul potrivit, vei fi nevoit să închei un episod plăcut din viața ta. Nu e capăt de lume, vor mai fi momente frumoase. Ia acest final de drum ca pe o lecție, nu ca pe o înfrângere. Nu ai decât de învățat din asta și altădată vei putea să mergea pe calea corectă și vei ști să eviți orice piedică. Un capitol se încheie, iar o altă experiență este pe cale să înceapă.

Taur

Deși nu primești exact ceea ce voiai, mai există speranțe. Poate acum pare că nimic nu merge bine, dar te-ai putea convinge că această alternativă este mai bună decât varianta la care aspirai. Nu căuta nod în papură, lasă comentariile și răutățile deoparte și bucură-te de tot ce îți oferă viața. Numai privi mereu partea plină a paharului și acceptă că viața nu poate fi mereu așa cum o plănuim, dar poate că are pentru noi pregătit ceva mult mai bun.

Gemeni

Azi e timpul să tratezi iubirea în mod copilăresc. Nu e momentul să faci planuri pe termen lung, să te implici în angajamente serioase. Iubește sincer, lasă fluturii din stomac să-și facă jocul și bucură-te de cele mai frumoase clipe alături de persoană de lângă tine. Tratează iubirea ca pe o aventură frumoasă în doi și nu aștepta de la celălalt promisiuni pe care, în viitor, nu e sigur că le poate respecta. Profită de tot ce-ți oferă viața acum!

Rac

Dedică-ți timp ție! Rezervă câteva ore doar pentru tine, pune-ți ordine în minte și gânduri și vei vedea cum cele mai bune idei vor apărea numaidecât. Sunt necesare astfel de momente de relaxare, după care vor ieși la suprafață dorințe ascunse ce așteaptă a fi îndeplinite. S-ar putea să primești câteva semne divine care îți vor da de gândit și de care trebuie să ții cont, pentru că te pot ajuta foarte mult pe viitor.

Leu

Scoate la suprafață copilul din tine! Nu trata orice situație cu seriozitate și nu te mai stresa din cauza lucrurilor mărunte. Adoptă o atitudine copilărească, joacă-te, zâmbește și fii fericit indiferent de conjunctură. Ai alături de tine forțele Universului, fii convins că nimic nu te poate doborî. Ai încredere în tine și nu mai pune accent pe lucruri pe care doar tu le numești probleme, în timp ce ele nu au nicio valoare.

Fecioară

Ești implicat într-un proiect care necesită multă muncă, numeroase eforturi și dedicare. Cu siguranță îl vei duce la bun sfârșit, pentru că deții toate aceste resurse din plin și niciodată nu renunți până nu îți atingi scopul. Fecioara este mai ambițioasă decât niciodată, dar trebuie să aibă și răbdare. Lucrurile importante cer timp, iar tu știi că nimic nu vine de-a gata. Cu cât construiești mai lent, cu atât te vei bucura de rezultate mai mult.

Balanță

Balanțele sunt foarte nehotărâte și sunt nevoite să aleagă între două opțiuni. Energia și timpul nu îți permit să le preiei pe amândouă, așa că trebuie să alegi. Vei regreta, probabil, când vei alege una dintre ele, că nu te-ai orientat către cealaltă. Însă, există posibilitatea să te ocupi și de cea rămasă la momentul oportun. Însă, concentrează-te și du proiectul ales la sfârșit. Nu ești pregătit pentru un eșec, așa că dă tot ce ai mai bun.

Scorpion

Scorpionul va fi implicat într-o acțiune similară cu una din trecut, pe care a dus-o la capăt cu succes. Întoarce-te la acele momente și analizează procedurile pe care le-ai folosit atunci, pentru a te bucura și de această dată de reușite. Iată, ai primit o a două șansă, așa că profită de ea și apucă-te imediat de muncă. Îți va fi ușor să pui în aplicare lucruri cu care ești obișnuit și la care te pricepi.

Săgetător

Ziua de joi este marcată de extreme. Acum ești bucuros, imediat o veste proastă te poate lovi. Poate fi vorba atât de câștiguri, cât și de pierderi și plăți. Nu cataloga această zi drept un eșec, dar nici nu sări de bucurie la orice semn pozitiv. Nu te lăsa influențat de sfaturile celorlalți, pentru că vor fi oameni care te vor susține, dar și care îți vor pune bețe în roate și vor încerca să te descurajeze și te vor împinge la extrema opusă.

Capricorn

Capricornii sunt liniștiți și calmi și nu se descurajează dacă unele proiecte evoluează mai greu. Știți că arma reușitelor este răbdarea, așa că nu aveți nimic împotrivă dacă așteptați mai mult până vă veți bucura de succes. Eşti convins că, mai devreme sau mai târziu, vei ajunge la ţintă. În plus, timpul pe care îl ai liber îți va permite să planifici următoarele proiecte în liniște, cu calm şi răbdare, fără a fi presat de timp.

Vărsător

Primești o șansă la care nu știi cum să reacționezi: să te bucuri din plin, sau să mai aștepți alte informații. Ți-e teamă, totuși, că aparențele ar putea înșela. Nu este vorba de ceva tocmai rău, că ai putea învăța ceva din această experiență. Dar nu ești pregătit pentru o dezamăgire și intuiția îți spune să mai aștepți. De obicei ești optimist și privești doar partea bună a lucrurilor, însă de această dată ai câteva nelămuriri.

Pești

Peștii visează deja la vacanțe, la relaxare și voie bună și deja se gândesc la rezervări. Nu este o idee rea, mai ales că în ultima perioadă ați fost destul de stresați și încordați, iar o călătorie v-ar putea scăpa de tor stresul acumulat. Poate aveți ocazia să plecați chiar azi la drum, dar într-o plimbare scurtă, în conformitate cu noile prevederi din această perioadă. Pregătiți terenul și vedeți ce vă așteaptă.

Citește aici și horoscopul lunii mai.

 

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top