Connect with us
Horoscop Minerva a doua jumătate a lunii iulie, aduce panică pentru 8 zodii

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – Nu toate zodiile primesc cireșe

Horoscop lunar mai realizat de astrologul Minerva in exclusivitate pentru HUFF.ro Citește mai jos previziunile astrale pentru luna mai 2020 pentru fiecare zodie. Accesează link-ul de sub rezumatul zodie tale pentru a citi integral previziunile.

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – Berebc

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Berbec. Stăpânul tău Marte intră în Pești pe 13 mai fiind în trigon cu Nodul Nord aflat în Rac. Intri într-un câmp de joc cu totul nou, iar Soarele în Taur și te plasează în elementul tău. Este timpul să strălucești, dar detașează-te, mai ales că ai nevoie de validarea propriilor acțiuni.

Pe 11 mai intră în retrogradare și Saturn. Pentru tine ea se produce în Vărsător, în Casa a 11-a a prietenilor, a muncii în grup și a comunității în care trăiești.  Presupune detașarea de grup și meditația asupra a ceea ce va urma, în lumina a ceea ce ni s-a întâmplat.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – Taur

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Taur. Pe 11 mai Saturn intră în retrogradare din Vărsător, marcând un cu totul nou ciclu profesional. Prezența lui aici este un preambul pentru ce te așteaptă în umrătorii doi ani și jumătate, în ce privește autoritatea, profesia și în viața personală. Din punct de vedere financiar și profesional, aprent ești într-o poziție sigură și îți recâștigi poziția. Dar nu este momentul să te culci pe laurii tăi, când se deschid atât de mult pentru tine și te atrag pentru a explora noi orizonturi. Totuși fii atent la Venus retrogradă!

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2020 – TAUR

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – Gemeni

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Gemeni. Soarele este în Taur când intri în luna mai și vei avea, în sfârșit, o agendă socială destul de încărcată. Relațiile se diversifică, evidențiindu-le pe cele cu prietenii și cu cei care te pot ajuta să îți extinzi orizonturile și să îți îmbunătățești scopurile și ambițiile.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – Rac

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Rac. Aș putea spune că te situezi în vârful jocului când intri în mai. Soarele se mișcă prin Taur deja de trei săptămâni, concentrându-ți atenția asupra problemelor profesionale și financiare. Luna trecută, Marte și Saturn au făcut conjuncție în Vărsător, dar acum Marte se depărtează de Saturna axându-se pe situația financiară sau pe relația intimă. Ai putea simți acest lucru ca și cum ți-ai fi ținut respirația într-o situație ciudată. Indiferent însă de temerile tale, poți recunoaște sprijinul și iubirea celor din jur. 

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2020 – RAC

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – Leu

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Leu. Soarele este în Taur în primele trei săptămâni ale lunii, atrăgându-te spre muncă, literal sau metaforic. Luna trecută, Saturn a intrat în Vărsător, urmat de Marte, iar acum relațiile se mută la un alt nivel. Intrarea lui Pluto în retrogrdare, la sfârșitul lunii trecute și a lui Jupiter pe 14 mai, ambele retrogradări au loc în Capricorn și marchează debutul unor transformări uriașe în ce privește locul de muncă, sănătatea ta și în viața ta. Indiferent ce se petrece la prima vedere, ai încredere că această schimbare te eliberează dintr-o o situație dificilă care te dusese într-un impas financiar.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2020 – LEU

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – Fecioară

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Fecioară. Ai trecut printr-o imensă transformare personală în ultima vreme. Acum, soarele este în Taur, ceea ce sugerează că transformarea încă nu a luat sfârșit în ce privește o situație financiară, căsătorie, un angajament intim sau sexual, probleme fiscale sau cu rudele apropiate. 

Citeste integral: Horoscop Minerva luna Mai 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – Balanță

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Balanță. Soarele este în Taur pentru încă trei săptămâni, subliniind toate parteneriatele individuale. Când Venus, planeta care stăpânește semnul tău, va intra în retrogradare pe 12 mai, din Gemeni s-ar putea să ai o altă perspectivă a lucrurilor. Ce vrei? Care sunt obiectivele pe termen lung? Fii sincer cu tine și atunci poți face alegeri înțelepte.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – Scorpion

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Scorpion. Cel e-al doilea stăpân, Marte este în Vărsător, până pe 13 mai, și prin legătură cu Uranus, din 20 mai, atrage atenția asupra casei, familiei și sentimentului de securitate. Pune bazele unei vieți noi în următorii doi ani. 

Soarele este în Taur în primele trei săptămâni ale lunii mai, iar viața capătă viteză. Acordă atenție sănătății, organizează-te și acordă prioritate programului zilnic, astfel încât să nu te mai arzi. Acum ai șansa să îți restructurezi viața, astfel încât să funcționeze pentru tine tot atât cât de mult lucrezi tu pentru ea.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – Săgetător

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Săgetător. În ultimii ani, te-ai confruntat cu o situație financiară dificilă sau cu probleme legate de valoarea proprie. Pe 14 mai, Jupiter, stăpânul tău planetar va intra pe 14 mai in retrogradare și se va apropia din nou de Pluto pentru cea de a doua dintre cele trei conjuncții din acest an pe care le presupune retrogdaraea, aducând o transformare totală într-o situație financiară, legăturile tale cele mai apropiate și sentimentului de valoare.

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – Capricorn

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Capricorn. Soarele din Taur, de l începutul lunii mai, îți atrage atenția asupra problemelor legate de iubire și securitate personală. În martie, stăpânul tău planetar, Saturn a intrat în Vărsător pentru prima dată în ultimii 30 de ani, urmat de Marte, deschizând un nou capitol financiar și atingând cele mai apropiate angajamente. 

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – Vărsător

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Vărsător. Luna mai poate marca începutul unui lung proces de reconstruire a propriei identități și a propriei autorități, asumându-ți o mai mare responsabilitate în viața ta. De asemenea, ai ocazia să îți materializezi un vis, totul începe cu recunoașterea acestuia și dorințele tale secrete pentru tine. 

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva luna Mai 2020 – Pești

Horoscop Minerva luna Mai 2020 Pești. Începe o fază de doi ani și jumătate în care vei conștientiza tiparele subconștiente, în special cele legate de tine, de relația cu banii, de dorințele secrete și temerile cu privire la intimitate și relații sau orice traumă de care te vei distanța. 

Rețeaua socială se extinde și îți va deschide uși neașteptate. Ar putea chiar să apară oportunități iar cu soarele în Gemeni, este important să rămâi fidel valorilor tale și să-ți alegi prietenii cu înțelepciune. 

Citește integral: Horoscop Minerva luna Mai 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop lunar

To Top