Connect with us
Horoscopul iernii. Cele trei zodii care încheie anul cu bine, dar și cele două zodii care plâng amarnic

Știri

Horoscopul iernii. Cele trei zodii care încheie anul cu bine, dar și cele două zodii care plâng amarnic

Horoscopul iernii – previziuni complete toate zodiile pentru final de an. Ce se întâmplă în ultima lună din 2020 și cum vor întâmpina zodiile Sărbătorile de Iarnă. Află toate semnificațiile astrale pentru zodia ta, horoscop iarna Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Evenimente astrale importante în această iarnă: Mercur tranzitează Săgetătorul și apoi Capricornul, Venus ajunge în Săgetător, Saturn și Jupiter se poziționează în Vărsător. De notat este și tranzitul Soarelui în Capricorn, Luna nouă din Săgetător și Luna plină din Rac. Toate aceste evenimente astrologice își vor pune amprenta pe soarta zodiilor până la finalul anului 2020.

Horoscopul iernii. Zodiile norocoase, 3 la număr

Trei zodii se vor bucura de o amplasare favorabilă a astrelor, care le aduce mari beneficii.

Taur

Nativii zodiei Taur vor încheia anul cu destul de multe reușite, mai ales pe plan profesional. Acest succes se transmite și în anul viitor, pentru care horoscopul 2021 Taur promite mari bucurii. Acești nativi vor beneficia de protecția astrelor în special în luna decembrie.

Fecioară

Vești bune vin pe toate planurile. Dacă au avut o perioadă mai grea până acum, cei din zodia Fecioară vor uita ce înseamnă supărarea. Cel puțin în următoarele 3 săptămâni, totul va merge ca pe roate, iar de sărbători, vor putea celebra realizările lor, alături de familie și de cei dragi.

Gemeni

Cel mai impactat este planul amoros, unde se vor regla niște tensiuni mai vechi. În sfârșit, nativii zodiei Gemeni vor putea lua frâiele relației lor și vor stabili exact direcția în care vor să își conducă viața. Șanse mari și pentru Gemenii singuri să întâlnească o persoană pe placul sufletului lor.

Horoscopul iernii aduce și lacrimi pentru 2 zodii

Din păcate, există doi nativi în horoscopul iernii care nu o perioadă benefică, ci au parte de dezămăgiri și suferințe.

Balanță

Nativii din zodia Balanță vor avea o iarnă mai dificilă, în special din cauza unor probleme din familie. Din păcate, situația le scapă de sub control și, oricât de mult ar vrea, nu pot ameliora lucrurile. Va fi momentul pentru ca Balanța să apeleze la o calitate ascunsă: răbdarea!

Vărsător

Nici Vărsătorul nu încheie anul cu bine, ba chiar va plânge în pumni, din cauza unei despărțiri. Nu e neaparat vorba despre ruptura de partenerul de viață, cu poate fi și o distanțare de un coleg de serviciu, un partener de afaceri sau un prieten bun. Această despărțire, însă, va lăsa urme adânci în inima nativului Vărsător.

Te poate interesa și: Horoscop Crăciun 2020. Ce va face fiecare zodie în cele trei zile magice

Zodiile care încheie anul într-un mod neutru și echilibrat

Acestea sunt zodiile care nu vor trece prin evenimente marcante în următoarea perioadă. Din fericire pentru ei, finalul de an îi găsește într-o zonă neutră și destul de calmă.

Berbec

Atenție la sănătate! Este o perioadă în care organismul are nevoie de imunizare, iar dacă nu este ajutat cu suplimente, vitamine, fructe și legume, începe să dea semne de suferință.

Rac

Ai mai multe ocazii de a te face remarcat la locul de muncă și ar fi bine să profiți de ele pentru a câștiga câțiva bani în plus la salariu. Succes!

Leu

Ești încrezător în forțele proprii și simți că poți cuceri lumea! Profită de aceste energii pozitive pentru a duce la bun sfârșit sarcinile pe care le-ai tot amânat.

Scorpion

Nu te aștepta mereu să primești ceea ce dorești! Uneori, trebuie să mai și iei cu mâinile tale. Nu te teme să faci singur ceea ce alții nu îți oferă.

Săgetător

Dispui de ceva mai mult timp liber și te vei bucura să ai tot felul de activități relaxante. Iarna vine pentru tine cu un cadou prețios: timp cu cei dragi!

Capricorn

Dacă privești lucrurile cu detașare, vei descoperi o armonie în viața ta care îți bucură sufletul. Profită de lucrurile mărunte și trăiește din plin fiecare clipă!

Pești

Vrei să fii tot mai bun și pentru asta muncești mult. Este foarte bine să o ții pe acest drum, iar rezultatele vor fi vizibile.

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top