Connect with us
Horoscopul săptămânii 25 iunie - 1 iulie 2018 Gemeni- Oana Hanganu

Știri

Horoscopul săptămânii 25 iunie – 1 iulie 2018 Gemeni- Oana Hanganu

Horoscopul săptămânii 25 iunie – 1 iulie 2018 Gemeni- Oana Hanganu. Venus în Casa comunicării, prinsă într-un pătrat cu Jupiter, ar putea să îţi stârnească interesul de a ieși și de a face ceva diferit de tot ce ai făcut până acum.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN| VARSATOR | PESTI

 Este o săptămână bună pentru acţiune, mai ales dacă eşti dispus să îţi faci un nou cerc de prieteni.

Când vine vorba de cariera și obiectivele tale, să nu uiţi că Neptun este retrograd, ceea ce ar putea umbri din neatenție una sau două realizări din drumul tău.

Este posibil ca acestea să nu se întâmple peste noapte şi de aceea să nu sesizezi pericolul, dar poți deveni conștient de defectele unui plan sau de ambiția prea mare, în zilele și săptămânile următoare. Când observi asta, este timpul să te gândeşti cum acţionezi în continuare. 

Mișcarea Soarelui prin Rac în Casa banilor proveniţi din muncă proprie, te poate încuraja joi, 28 iunie, să te gândeşti la securitatea financiară și cum ai putea face mai mulţi bani.

Dar fii atent în weekend, pentru că cheltuielile acum se produc, aşa că dacă poţi,  abţine-te. 

Ce le este rezervat în dragoste Gemenilor
Eşti un pic idealist atunci când vine vorba despre dragoste, dar oare este vreo problemă să crezi că totul va funcționa ceas? Nu cred. În plus, nu ai timp pentru detalii acum. Îţi place să ai visuri măreţe, dar acum lasă-le pentru alţii. 

Profesional, ştii care este limita dincolo de care nu poţi trece şi totuşi, nu te deranjează să o depășeşti câteodată. Ești incitat de nerespectarea regulilor, dar nu eşti singurul, toată lumea sare pârleazul măcar odată.

Universul susține relațiile pozitive cu clienții și colegii. Energia te-ar putea face neobișnuit de naiv.

Nu este timpul nici să fii descurajat. Vezi obstacolele ca pe nişte provocări.

Vizualizează ceea ce doreşti și să îţi fie foarte clară imaginea în minte ca acest lucru să fie posibil.

Cu cât eşti mai concentrat pe acest proces, cu atât mai mult vei avea norocul de a obține ceea ce vrei și ceea ce ai nevoie. Acest lucru este util în special dacă eşti în căutarea unui nou loc de muncă.

 Financiar, un aspect armonios va face să te simţi confortabil și respectat în această săptămână.

Oamenii ţi se adresează pentru a-ţi vorbi despre tot felul de lucruri, inclusiv despre munca ta și despre banii pe care îi plăteşti pentru a o face.

Uită-te la sectorul carierei pentru o nouă inspirație și noi idei.

Ai putea fi obsedat de o problemă de sănătate.

Poate că este dorința de a-ţi tonifia corpul. Sau poate esti dornic să slăbeşti şi nu îţi poţi scoate chestia asta din cap. Ia-ţi puțină libertate și analizează-ţi alternativele de sănătate din mai multe perspective.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top