Connect with us
Iași: Femeie strivită de o autoutilitară lovită, la rândul său, de un autobuz care nu avea frânele trase

Știri

Iași: Femeie strivită de o autoutilitară lovită, la rândul său, de un autobuz care nu avea frânele trase

Accident grav în Iași pe 17 iunie, O femeie în vârstă de 44 de ani a fost transportată la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi după ce a fost strivită de un autoutilitară care a fost lovită la rândul său de un autobuz ce staţiona la capăt de linie şi nu avea frânele trase.

Accidentul s-a produs în Piaţa CUG din Iaşi, la capăt de linie. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie pentru a ancheta cazul.

Citește și: Soția prințului Norodom Ranariddh al Cambodgiei, Ouk Phalla, a murit în urma unui accident rutier

„Un autobuz nu ar fi fost asigurat, motiv pentru care a mers înapoi, a acroşat cu spatele o autoutilitară care a fost proiectată în lateral şi a surprins şi rănit o femeie. Ea a fost prinsă între autoutilitară şi un palet de pepeni”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâjiac.

Reprezentanţii Companiei de Transport Public Iaşi au declanşat la rândul lor o anchetă internă pentru a afla cum s-au petrecut lucrurile.

Citește și: Accident în Cermei, Arad: Un bărbat, transportat cu un elicopter SMURD

Femeia a suferit politraumatisme

„Şoferul de pe autobuzul 1985 a coborât pentru a-şi viza foaia de parcurs, nu a asigurat cu frâna staţionarea vehiculului, care se afla într-o pantă. Mijlocul de transport a luat-o la vale şi s-a oprit într-o autoutilitară, care din ricoşeu a dat peste o ladă şi a lovit o femeie.

Ea a fost luată cu salvarea. Se pare că avea politraumatism„, a declarat purtătorul de cuvânt al CTP Iaşi, Adrian Mihai.

Femeia a fost dusă la spital după ce a fost preluată de un echipaj de prim-ajutor.

„Pacienta a suferit multiple traumatisme prin strivire după ce a fost prinsă între un autobuz şi un palet. Ea prezintă traumatism la nivelul umărului stâng, traumatism toraco-abdominal, traumatism la şold. Echipele medicale au fost direcţionate spre UPU”, a declarat dr Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top