Connect with us

Știri

Iata cum si-a dorit Marioara Zavoranu sa fie inmormantata

Marioara Zavoranu a murit in aceasta dimineata la Spitalul Fundeni, unde se afla de aproximativ 3 luni. Aceasta a oferit o operatie de extirpare a unui rinichi si s-a simtit tot mai rau in ultima perioada. Medicii au incercat timp de 2 ore sa o resusciteze, insa nu au reusit.

CITESTE SI: PRIMA REACTIE A OANEI ZAVORANU DUPA CE A AFLAT CA MAMA EI A MURIT

In timpul vietii Marioara a declarat ca isi doreste sa fie inmormantata la cimitirul Eternitatea, cimitir pe care il administra, intre cei doi soti ai ei. Aceasta sarcina ii ramane Oanei de indeplinit, insa in timpul vietii mamei sale aceasta a facut declaratii care contrazic dorinta femeii.

„Nu ma voi duce la inmormantarea ei. Voi face cum a facut si ea. A preferat sa stea in birou decat a se ducă la inmormantarile sotilor ei, Banicioiu si Zavoranu. A spus ca ii e scarba, ca ea nu suporta mortii. Nu va avea privilegiul sa fie ingropata in cimitirul în care se odihnesc cei doi tati ai mei”, a declarat Oana Zavoranu inainte ca mama sa sa moara.

Rudele femeii spun ca aceasta va fi ingropata in cimitirul Domnesti, unde sunt ingropate si ficele sale gemene care au murit in urma cutremurului din 1977, conform spynews.ro. Acolo se afla ingropati si parintii Marioarei.

fr

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top