Connect with us
Ii cunosti parintii pentru prima oara? Iata cateva trucuri ca sa arati impecabil!

Știri

Ii cunosti parintii pentru prima oara? Iata cateva trucuri ca sa arati impecabil!

Vrei sa arati impecabil cand ii cunosti parintii pentru prima data? Urmeaza sfaturile noastre!

Daca iubitul tau te duce pentru prima oara sa ii cunosti parinti, cu siguranta trebuie sa arati foarte bine. Este ocazia perfecta sa ii impresionezi, pentru ca ei sa isi formeze o parere buna despre tine. Cu siguranta ai emotii si nu stii exact la ce sa te astepti. Incearca sa te relaxezi si fa tot posibilul sa arati impecabil, din toate punctele de vedere. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta!

10 SECRETE DE FRUMUSETE DE LA INDIENCE

Daca vrei sa optezi pentru un machiaj, asigura-te ca nu incerci noi tendinte si nu faci experiemente. Este cel mai prost moment pe care ti l-ai putea alege pentru a incerca un nou fard de pleoape sau un nou ruj. Mergi la sigur si foloseste produse de make up pe care le ai, pe care le-ai testat si cu care esti obisnuita. Chiar si o textura diferita a unui ruj te poate face sa stai toata seara inconfortabil, asa ca nu se merita.

Pune-ti in valoare cele mai frumoase trasaturi! Foloseste nuante calde si subtile si evita cu orice pret machiajul strident. Daca ai pometi frumosi, pune-i in valoare cu un blush discret. Alungeste-ti genele cu un rimel pentru volum si nu iti spune gene false pentru ca nu vei face o impresie foarte buna, mai ales daca vizita nu este inntr-un cadru foarte elegant.

Odihneste-te bine cu o noapte inainte pentru ca tenul tau sa fie stralucitor si luminos. Sigur nu vrei sa ai toate liniile fine proeminente, tenul obosit si cearcane sub ochi. Foloseste o crema hidratanta inainte de a aplica machiajul. Indiferent d emodul in care alegi sa te machiezi, asigura-te ca folosesti ruj si mascara. Acestea sunt produsele are nu trebuie sa iti lipseasca!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top