Știri

Ileana Ciuculete a murit

Ileana Ciuculete a murit în urmă cu câteva momente. Din primele informaţii Ileana Ciuculete s-a stins la spital în urmă cu puţin timp. Știrea tristă a fost confirmată de Elena Merișoreanu pentru un post de televiziune.

„Acum am vorbit cu soţul ei şi mi-a zis că s-a dus. E groaznic. O cunosc de când aveam 14 ani, am urcat pe aceeaşi scenă. Încă nu îmi vine să cred. Acum trei zile am vorbit ultima oară cu ea, era acasă, nu se simţea bine din cauza unei răceli. Îmi pare rău că nu am fost să o văd.”, a declarat Elena Merișoreanu.

Sumar Ileana Ciuculete a murit

A murit Ileana Ciuculete. Cauza morții artistei

Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș, după ce Ileana Ciuculete a murit

Cine a fost Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete a murit

Cine a fost Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete s-a născut în comuna Vela, Sat Gubaucea din județul Dolj la data de 20 septembrie. La vârsta de doar 14 ani Ileana a debutat în Ansamblul Nicolae Bălcescu din Craiova.

Ileana Ciuculete a avut două căsătorii eșuate, după care l-a cunoscut pe Cornel Galeș. Pe acesta din urmă îl considera bărbatul ideal.

„M-am căsătorit la o vârstă foarte fragedă, la 16 ani când deja eram cântăreața. Apoi la vârsta de 19 ani am dat naștere primului meu băiat, Mugurel, la 2 ani a venit și cel de-al 2-lea băiat, Cristian care voiam să fie fată, dar Dumnezeu nu mi-a dat fata pe care mi-o doream din tot sufletul si mi-a daruit tot baiat.O sa-mi aduca baietii 2 nurori si o sa le iubesc poate mai mult decat pe ei daca vor fi pe sufletul meu si nu o sa fiu severa deloc pentru ca si eu am avut soacra.”

Acest articol a fost actualizat la: 2017-03-15T00:30:01+02:00 0:30

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More