Știri

Ileana Ciuculete va fi înmormântată la Cimitirul Străulești, sâmbătă 18 martie

Ileana Ciuculete va fi înmormântată la Cimitirul Străulești, sâmbătă 18 martie. Soțul artistei a mers la spital să ridice trupul neînsuflețit, care va fi depus la Capela Bisericii Costeasca.

Apropiații și cei care au iubit-o pe artistă își pot lua rămas bun de la Ileana Ciuculete la Capela Bisericii Costeasca, din Chitila. Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi.

Cauzele morții Ilenei Ciuculete

Ileana Ciuculete s-a stins din viață pe 14 martie din cauza unei boli incurabile. Artista a aflat prea târziu că suferă de hepatita c. Boala a avansat și nu știa că are ciroză.

În primul interviu acordat de Cornel Galeș, soțul artistei, el povestește cât de repede a avansat această boală.

Citește și: Colegii de scenă deplâng dispariția Ilenei Ciuculete: „Sunt cam scurte viețile oamenilor care se consumă pe scenă”

„Pe 21 februarie a debutat o ciroză din hepatita C, dintr-o dată, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. După aceea a debutat asta, a făcut analize şi s-a dat totul peste cap, până acum două ore când s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, sex.”, a spus Cornel Galeș.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-03-16T12:23:52+02:00 12:23

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More