Connect with us
Imagini de la nunta anului - Simona Halep și Toni Iuruc în poze și video

Știri

Imagini de la nunta anului – Simona Halep și Toni Iuruc poze și video

Imagini de la nunta anului – Simona Halep și Toni Iuruc poze și video

Simona Halep este de astăzi doamna Iuruc. Nunta celor doi a avut loc, miercuri, 15 septembrie 2021. Toni Iuruc a fost îmbrăcat într-un costum negru, iar Simona Halep a ales o rochie aurie. Petrecerea de nuntă a început la ora 15:00 și are loc într-un local din Mamaia.

Măsuri drastice de securitate. Telefoanele interzise la nuntă

Ilie Năstase a fost cel care a dezvăluit și confirmat una din măsurile de securitate luate de Simona Halep, care s-a ocupat în detaliu de nuntă. Invitații nu au voie în interiorul localului din Mamaia să aibă telefoane mobile. Măsura a fost luată pentru ca în presă și mediul online să nu ajungă imagini video sau poze de la nunta lui Halep cu Iuruc.

Primăria Constanța a aprobat și împrejmuirea localului unde se ține petrecerea de nuntă pentru ca nivelul de securitate al mirilor și invitaților să fie mai ușor de ținut de zecii de agenți de pază care au ținut departe presa, dar și fanii Simonei Halep.

Nunta a fost dezvăluită de Ion Țiriac

Imagini de la nunta lui Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep s-a casătorit astăzi cu Toni Iuruc, nunta avut loc în Constanța, iar petrecerea se ține în Mamaia. Foto: Instagram

În luna iunie a avut loc cununia civilă dintre Simona Halep și Toni Iuruc, iar data nunții a fost dezvăluită de Ion Țiriac. Revenită din turneu de la US Open, aceasta a confirmat pe 5 septembrie că ce a spus Ion Țiriac este adevărat și că nunta va avea loc pe 15 septembrie 2021.

Ce nume are acum Simona Halep și-a păstrat și numele de fată

Halep este un brand, iar Simona Halep nu a renunțat la numele ei de fată. Aceasta în urma căsătoriei se numește acum Simona Halep Iuruc. Tradiția machedonilor spune de altfel că soția preia numele bărbatului cu care se căsătorește.

Simona Halep este un și un brand de renume mondial, schimbarea totală a numelui nu ar fi fost de bun augur, atât din punct de vedere al publicității, Halep fiind imaginea multor branduri naționale și internaționale, cât și din punct de vedere sportiv. Românca este cunoscută în toată lumea.

VIDEO – Nuntă Simona Halep și Toni Iuruc

Câteva imagini foto și video au scăpat pe internet, dar securitatea funcționează la această nuntă. Doar ce a vrut Halep Iuruc să se vadă s-a văzut. Deocamdată. Paparazzi stau fierți să surprindă imagini de la nunta anului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top