Connect with us

Știri

Îmbrânceli la Arcul de Triumf. Jandarmeria, huiduită fix de Ziua Națională

Așa cum mulți se așteptau, românii care nu suportă Jandarmeria pentru cele întâmplate în 10 august și-au făcut apariția dorind să strice atmosfera de sărbătoare, căci astăzi este ziua României.

Mai mulți protestatari ai mișcării Rezist au început să se îmbrâncească la Arcul de Triumf din București acuzând anumiți participanți la paradă că sunt jandarmi îmbrăcați în haine civile puși să provoace.

Protestatarii #Rezist prezenți la parada militară de 1 Decembrie, de la Arcul de Triumf din Capitală au îmbrâncit și huiduit un alt participant la eveniment deoarece, au spus ei, este un jandarm îmbrăcat în haine civile care a venit în grupul lor pentru a-i provoca.

„E provocator, ne provoacă! Jignește oamenii, ne jignește! Nu vă e rușine?”, a spus protestatarii #Rezist, în timp ce îmbrânceau bărbatul.

Din fericire nu au existat alte momente tensionate în afară de acest caz particular, însă pe Internet mulți scriu că ne-am putea aștepta la tensiuni la ceremonia de la Alba Iulia, care are loc la ora 15 și 30 de minute.

CITEȘTE ȘI: Ziua Centenarului. Patriarhul Daniel amintește de preoții deportați în Ungaria

Parada de 1 Decembrie 2018. Programul de la București și Alba Iulia

Ce destin numerologic are România. Ce spune cifra destinului țării noastre

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top