Connect with us

Știri

IMPACARE EMOTIONANTA intre Vadim Tudor si mama Oanei Zavoranu, aflata fara niciun rinichi pe patul de spital

S-a produs o minune neasteptata in Saptamana Mare! Vadim Tudor s-a deplasat la Institutul Clinic Fundeni, unde a facut pace cu mama Oanei Zavoranu, Marioara, cu care a avut o cearta publica extrem de urata in urma cu doi ani de zile in parcarea televiziunii Kanal D.

Marioara Zavoranu este internata de 3 luni la Institutul Fundeni si, in clipa de fata, traieste fara niciun rinichi, fiind nevoita sa faca dializa de trei ori pe saptamana. Starea critica in care a ajuns mama Oanei Zavoranu l-a emotionat profund pe tribun, astfel incat acesta s-a deplasat la spital cu un buchet mare de trandafiri rosii si albi.

CITESTE SI: SCRISOAREA LUI MIHAI BENDEAC PENTRU MIHAELA RADULESCU

Scandalul dintre Marioara Zavoranu si Vadim Tudor a inceput in urma cu aproximativ 2 ani, dupa ce Oana Zavoranu si mama acesteia au devenit membre ale Partidului Romania Mare (PRM). Oana Zavoranu l-a acuzat in urma cu ceva ani pe Vadim ca a incercat sa o violeze in Senatul Romaniei, iar mama actritei i-a luat apararea in fata liderului politic. De la acest scandal intre Oana Zavoranu si Vadim a pornit totul. Pe 18 octombrie 2012, cei doi si-au adresat cuvinte grele in platoul WOW Biz de la Kanal D.

vadim tudor

Atunci, Marioara Zavoranu l-a acuzat pe Vadim ca umbla la vrajitoare pentru a se trata de impotenta: „A mers acolo sa poata sa mearga la femei, pentru ca nu mai poate”. Vadim Tudor le-a amenintat in direct pe Oana Zavoranu si mama sa spunandu-le ca le va lua pe amandoua „de ceafa” si le va bate „cap in cap”. De asemenea, a numit-o „halterofila” si o mai jignea spunand ca se „se sifoneaza oglinda” cand se uita in ea. Cearta dintre cei doi a continuat in parcarea televiziunii, unde si-au aruncat cuvinte jignitoare greu de reprodus.

vadim tudor1

La doi ani de la acel scandal, Vadim s-a gandit sa o viziteze pe Marioara Zavoranu: „Noi ne stim de la cutremur. Am o mare emotie venind la Fundeni”, a declarat tribunul. „Aici au fost si parintii mei internati. Sunt la usa unui om greu incercat, insa se poate trai cu dializa si pana la 90 de ani”.

Marioara Zavoranu l-a primit in salon pe Corneliu Vadim Tudor, pe care l-a iertat deja pentru toate certurile si jignirile pe care i le-a adus: „Vadim e om bun la suflet, gura-i proasta. Il primesc in salon pentru ca ne cunoastem dracului din tinerete”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top