Connect with us

Știri

In sfarsit! Uite cine va prezenta TOP GEAR!

Presa straina a publicat informatii despre noua echipa de moderatori care va prezenta Top Gear, dupa ce Jeremy Clarkson si vechea echipa au intrerupt colaborarea cu postul britanic.

Reprezentantii BBC au anuntat ca din noul format vor face parte actorul Philip Glenister, fostul prezentator de la Channel 4 Guy Martin si Jodie Kidd, fost fotomodel.

Pe Philip Glenister fanii il stiu din serialul de pe BBC One „Life on Mars”, in timp ce Guy Martin ocupa pozitia de prezentator in cadrul postului Channel 4. Jodie Kidd, la baza fotomodel, este familiarizata cu masinile, asta dupa ce a prezentat o perioada Classic Cars Show de pe Channel 5.

Chiar daca noua componenta nu a fost confirmata in mod oficial de catre BBC, Sunday Express spune ca Andy Wilman, unul dintre producatorii show-ului, a fost auzit vorbind despre noua componenta la un pranz cu un apropiat de-al sau.

De altfel, Jodie Kidd era numele cel mai des vehiculat pentru inlocuirea lui Clarkson, asta pentru ca are experienta cu motoarele si a realizat unul dintre cele mai rapide circuite din cadrul sectiunii „masini acceptabile ca pret” din cadrul Top Gear. Atat Guy Martin, cat si Phillip Glenister au avut tangente cu masinile, astfel ca emisiunea ar putea fi prezentata de trei oameni cu experienta in domeniul automobilelor.

sursa foto thetelegraph.com

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top