Connect with us
Încă o ordonanță militară în România! Ce măsuri vor fi luate cât mai curând

Știri

Ordonanța militară nr. 7 în România! Ce măsuri vor fi luate cât mai curând

Premierul României Ludovic Orban i-a solicitat Ministrului de Interne Marcel Vela să lucreze la Ordonanța Militară nr. 7 în care să fie prevăzute noi măsuri importante pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

BREAKING OFICIAL – Ordonanța militară nr.7 din 4 aprilie 2020

Ordonanța militară nr. 7 în România! Ce măsuri vor fi luate cât mai curând

Ludovic Orban a solicitat o nouă ordonanță militară cât mai repede! Este vorba despre ordonanța militară nr. 7 care va cuprinde noi măsuri esențiale, printre care și intrarea în carantină instituționalizată a persoanelor care se întorc din Marea Britanie, Belgia, SUA, Turcia, Austria, Olanda și Elveția. Acestea au devenit zone roșii și astfel izolarea la domiciliu nu mai este o măsură valabilă pentru persoanele care vin de aici.

Totodată, se va elimina completarea chestionarelor pe care trebuie să le completeze șoferii străini. Astfel traficul va fi fluidizat, potrivit premierului. Șoferii vo semna doar o declarație că părăsesc teritoriul României în termen de 48 de ore. Totodată, ei vor fi nevoiți să oprească numai în benzinăriile și parcările impuse prin coridorul verde de către Ministerul Transporturilor.

Cred că ar fi binevenită o ordonanță militară, prin care să eliminăm completarea chestionarelor, a declarațiilor de către șoferii străini pentru a elibera zona și a fluidiza traficul. Așadar, nu mai completează chestionarul, semnează doar declarația că în 48 de ore părăsesc România, cu amendamentul că se opresc doar în stațiile de benzină și parcările impuse prin acel coridor verde de către Ministerul Transporturilor”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top