Connect with us
Incendiu Bamboo - Pompierii nu pot pătrunde in club

Știri

UPDATE – INCENDIU BAMBOO: Pompierii nu pot pătrunde în interiorul clubului

Incendiu Bamboo: Clubul din București a ars în întregime, sâmbătă dimineața, după ce un incendiu a izbucnit la ora 3.30. Două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru descarcerare se află încă la fața locului, duminică dimineața.

Update: 14.20: Avocatul clubului Bamboo susțină că incendiul a fost pus de o mână criminală. potrivit lui Cătălin Dancu, angajaţi ai clubului ar fi semnalat prezenţa unor persoane necunoscute în zona fostei săli de fitness a localului, folosită în prezent ca depozit.

UPDATE 12.20: Administratorul clubului Bamboo este audiat de polițiști.

UPDATE 11.00: Sâmbătă noaptea, pompierii au dat amenzi de peste 200.000 de lei, în urma controalelor făcute în cluburi și discoteci din toată țara. Un local din Brănești, județul Gorj, a fost închis.

Accesul pompierilor în interior nu este încă sigur. Cinci persoane sunt internate în două spitale din Capitală.

”La incendiul produs la clubul Bamboo vor rămâne în supraveghere două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru descarcerare, pentru supravegherea zonei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

Specialişti ai Inspectoratului de Stat în Construcţii au făcut o evaluare la fața locului și au concluzionat că structura de rezistența a clădirii a fost grav afectată. Acest lucru determină limitarea accesului pompierilor în interiorul clubului, a specificat Vasile.

La ora prânzului se va efectua o nouă evaluare a situației, pentru a determina dacă incendiul a fost stins complet.

Incendiu Bamboo: Cinci persoane sunt încă internate în spitalele din București

Patru persoane care au necesitat îngrijiri medicale în urma incendiului sunt încă internate la Spitalul de Urgență Floreasca. Potrivit lui Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al unității spitalicești, pacienta care a necesitat supraveghere medicală specială este în stare stabilă.

„Este stabilă, în continuare se află pe secția de Terapie Intensivă”, a precizat medicul.

Pacientul internat la Spitalul Sfântul Pantelimon ar putea fi externat în cursul zilei de duminică.

„Este decizia colegilor de la Chirurgie. S-ar putea astăzi (duminică-n.r.), în cursul zilei, să fie externat”, a spus dr. Nitoiu, purtătorul de cuvânt al unității medicale.

Sâmbătă, la ora 03.32, Iincendiul din Clubul Bamboo a fost anunţat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), primele echipaje de intervenţie au ajuns la faţa locului la ora 03.47.

La locul incendiului au fost mobilizate 29 de autospeciale de stingere a incendiilor, patru autospeciale de intervenţie la înălţime, 28 de echipaje SMURD de prim ajutor şi terapie intensivă mobilă, 26 de ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, un punct de comandă mobil, patru autospeciale pentru transport personal şi victime multiple, un echipaj de scafandri cu barcă, două spitale mobile, trei autospeciale de descarcerare.

La spitalele din Capitală au ajuns 44 de persoane, în urma incendiului: 24 de persoane la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, șase persoane la Spitalul de Urgență Elias, cinci persoane la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon, șase persoane la Spitalul Clinic de Urgență Universitar, trei persoane la Spitalul Clinic de Urgență Colentina.

La ora publicării acestei știri, cinci persoane mai sunt internate: patru la Spitalul Floreasca și o persoană la Spitalul Sfântul Pantelimon.

Știri pe același subiect:
Mihai Bendeac îi jignește pe clienții clubului Bamboo
Cine este Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo
INCENDIU BAMBOO – Cătălin Botezatu: „Doar 1% din ce a apărut la televizor este adevărat!”
INCENDIU BAMBOO. Declarații cutremurătoare ale martorilor: „Din spate au izbucnit nişte scântei, fum”
EXCLUSIV! Un echipaj SMURD isi facea SELFIE in timpul incendiului din BAMBOO
UPDATE: INCENDIU BAMBOO. Raed Arafat: „Încă există focare care pot izbucni oricând”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top