Connect with us
Un incendiu a izbucnit, marți, în centrul Bucureștiului. Un aparat de aer condiţionat aflat în exteriorul clădirii unde se află o filială BCR, a luat foc.

Știri

Incendiu în centrul Bucureștiului. Un aparat de aer condiționat a luat foc

Un incendiu a izbucnit, marți seară, în centrul Bucureștiului. Un aparat de aer condiţionat aflat în exteriorul clădirii din Piața Universității la parterul căreia funcţionează o filială BCR, a luat foc. Pompierii au intervenit și au stins focul.

În jurul orei 19.30, în partea superioară a clădirii la parterul căreia funcţionează o filială BCR, vizavi de Universitate, a fost sesizată o flacără în exteriorul clădirii, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii” Bucureşti – Ilfov, căpitanul Daniel Vasile.

Flacăra de la un fir al unui aparat de aer condiționat, a pornit cel mai probabil de la un scurtcircuit, a precizat acesta.

Incendiul din Piața Universității a pornit de la un scurtcircuit

„Imediat, la faţa locului s-au deplasat trei autospeciale pentru stingere, o autospecială de prim-ajutor, o autospecială de descarcerare şi o autoscară. După ce au stins incendiul care se manifesta pe faţa clădirii, în partea superioară, spre mansardă, pompierii au intrat în clădire şi, din primele verificări, au constatat că nu ar exista pagube produse la interior”, a explicat căpitanul Daniel Vasile.

Citește și: Incendiu la Facultatea de Chimie din Cluj. Două persoane au ajuns la spital

Pe timpul intervenției pompierilor, accesul pietonilor şi al maşinilor în zonă a fost restricţionat. La ora transmiterii acestei știri, mașinile de intervenție se află încă în zona în care a izbucnit incidentul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top