Connect with us
Incendiu Craiova - Un centru de dezmembrări auto a luat foc

Știri

Incendiu Craiova – Un centru de dezmembrări auto a luat foc

Incendiu major la un centru de dezmembrări auto din Craiova. Pompierii au intervenit de urgență pentru a încerca să stingă flăcările și a nu lăsa focul să scape de sub control.

Update: Incendiul care a izbucnit marţi dimineaţa la depozitul de maşini dezmembrate de la marginea Craiovei s-a extins din cauza cantităţii mari de materiale combustibile (cauciucuri, mase plastice, deşeuri), motiv pentru care ISU Dolj a mărit efectivele de la locul intervenţiei la peste 50 de pompieri care acţionează cu 10 autospeciale cu apă şi spumă.

Potrivit ISU Dolj, la faţa locului intervin şi două autospeciale de la un serviciu privat pentru situaţii de urgenţă şi una de la CET II, de unde se face şi alimentarea cu apă.

Intervenţia pompierilor este dificilă şi din cauza fumului dens degajat de arderea cauciucurilor. Animalele dintr-o gospodărie care se află în apropiere au fost evacuate.

Stire initiala

Un incendiu de proporţii a izbucnit, în această dimineaţă, în cartierul Bâriera Vâlcii, la un depozit de dezmembrări auto. În acest moment ard materiale combustibile (cauciucuri, mase plastice, deșeuri, etc.) rezultate în urma dezmembrărilor auto.

Potrivit pompierilor doljeni, nu există victime. La faţa locului intervine Detaşamentul 1 pompieri Craiova cu trei autospecialele de lucru cu apă și spumă, scrie gds.ro.

Focul a început să se extindă şi există pericolul să ajungă la casele din zonă. În urmă cu puţin timp s-a auzit şi o explozie în interiorul depozitului. Printre cauciucuri se află şi alte materiale inflamabile. De asemenea, există şi rezervoare.

Citește și: Incendiu în Sibiu cu alertă aviatică inclusă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top