Connect with us

Știri

Incendiu în Sibiu cu alertă aviatică inclusă

O intervenție de amploare a avut loc în Sibiu, unde un incendiu puternic a cuprins un depozit de uleiuri și vopsele, informează Știrile PRO TV.

Oamenii care locuiesc în apropierea depozitului de la marginea Sibiului au fost alertați de bubuiturile puternice care s-au auzit.

„Când am ieşit afară ardea. Vă daţi seama că e apropae de case. Ia uitaţi! Este posibilitatea să ajungă la case, să se extindă”, spune un bărbat care locuieşte în zonă.

La fața locului au ajuns pompieri din 5 județe, iar intervenția de stingere a flăcărilor a fost una de amploare, cu 12 autospeciale de stingere cu apă și spumă. A fost anunțată și ROMATSA și aeroportul din Sibiu pentru anunțarea zborurilor care pot fi afectate de fumul gros.

Cpt. Cristina Criveanu, purtător de cuvânt ISU Sibiu: “ISU Sibiu a intervenit cu 12 autospeciale de stingere cu apă şi spumă. S-a anunţat Romatsa şi aeroportul Sibiu pentru anunţarea zborurilor având în vedere fumul dens care se degaja de la incendiu.”

“Materiale inflamabile aici, toxice, stăm de 9 ani de zile, plângeri am făcut nenumărate, toţi vecinii am făcut, nu s-a întâmplat nimic. Sunt foarte multe butoaie cu combustibil utilizat, normal că se întâmplă asta la un moment dat”, afirmă un localnic,

Cei de la Garda de Mediu Sibiu verifică dacă depozitul avea la zi toate autorizațiile de funcționare, iar anchetatorii vor stabili care sunt cauzele care au dus la incendiul de proporții de la marginea fostei capitale culturale europene în 2007.

CITEȘTE ȘI: Cluj: Planul roșu de intervenție activat, în cazul unui incendiu la un bloc cu 10 etaje

Timișoara: Incendiu puternic într-un complex studențesc! Două străzi au fost închise

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top