Incendiu în Buzău, în interiorul unei hale de producție. Peste 25 de oameni se aflau în interior

10.05.2018
Incendiu în Buzău, în interiorul unei hale de producție. Peste 25 de oameni se aflau în interior

Reprezentanții ISU Buzău anunță că un incendiu s-a produs în Buzău, în interiorul unei hale de producţie a unui operator de prelucrare a geamurilor din zona industrială a municipiului Buzău. Aproape 5.000 de metri pătraţi au fost inundați cu fum, iar peste 25 de persoane se aflau în interior.

Peste 25 de persoane au fost evacuate din sectorul de mase plastice şi cauciuc al fabricii respective.

„S-a constituit grupa operativă de coordonare, pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, peste 25 de persoane au fost evacuate, iar alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, slt. George Creţu.

Potrivit sursei citate, nici o persoană nu a avut nevoie de ajutor medical, pompierii procedând la lichidarea incendiului.

Te-ar putea interesa și: Incendiu în Sectorul 3 din București! Două mașini au luat foc

Un incendiu a avut loc luni în Sectorul 3 al municipiului București, ne-au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București – Ilfov.

Un autoturism a luat foc pe strada Pădurea Craiului, iar doup autospeciale de stingere și descarcerare s-au deplasat la locul incidentului.

Incendiul s-a manifestat inițial la un singur autoturism, dar până la sosirea pompierilor s-a extins și la încă o mașină.

Pompierii au reușit să stingă flăcările, astfel că nu s-au semnalat victime.

Un autoturism a ars în totalitate, iar o dubiță în proporție de 10%.

Te-ar putea interesa și: Incendiu în Munții Rodnei

Pompierii intervin, luni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit duminică seara în Munţii Rodnei, fiind afectate peste 30 de hectare de vegetaţie uscată, au precizat, pentru AGERPRES, reprezentanţii Dispeceratului ISU Maramureş.

Potrivit sursei citate, 7 ofiţeri şi 85 de subofiţeri intervin pentru stingerea focului izbucnit în zona Vârfului Piciorul Caprei, culmea Toroioaga, din vecinătatea oraşului Borşa.

Citește și: Circulația rutieră pe DN 7C – Transfăgărășan a fost închisă din cauza unui incendiu

„Ard peste 30 de hectare de vegetaţie alpină, la o altitudine de peste 1.800 de metri altitudine”, a menţionat dispecerul din cadrul ISU Maramureş.

La faţa locului mai intervin şi angajaţi ai Ocolului Silvic Vişeu de Sus, Ocolul Silvic Alpina Borşa, Ocolul Silvic Borşa, SVSU Borşa, Club 4X4 Xtreme Adventure Baia Mare şi personal din cadrul comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă. Citește continuarea AICI.

Foto: Facebook Detasamentul de Pompieri Bolintin Deal