Știri

Incendiu în Titan, fum dens deasupra străzilor Rebreanu și 1 decembrie în București

Un incendiu a izbucnit  în cartierul Titan din București, între străzile Liviu Rebreanu, 1 decembrie 1918 și Nicolae Grigoescu,  care se întinde spre zona de blocuri din cartierul Pallady. O echipă amplă de pompieri s-a deplasat la fața locului pentru a stinge focul.

UPDATE 18:23 – Incendiul s-a produs la un cuptor pentru prelucrarea sticlei. Este localizat acest incendiu și pompierii dețin controlul. În momentul producerii incendiului au fost angajați care incercau să stingă focul dar nu au reușit. Nu sunt locuințe o raza de câteva sute de metri. Fumul degajat nu a fost purtat de curenții de aer și nu genereaza un pericol, conform purtatorului de cuvant la ISU București, Daniel Vasile, care a declarat pentru DIGI24.

UPDATE 18:20 – Conform primelor informații primite de la autorități, nu sunt victime înregistrate, iar hala care arde nu avea persoane în ea. Deocamdată nu se știe ce depozita hala care arde în Titan. Incendiul din 9 mai din București, Titan este în curs de stingere.

UPDATE 18:16 – Incendiul se manifestă la o hală din sectorul 3, pe o suprafață de aproximativ 5000 de mp, la fața locului s-au deplasat 5 autospeciale care sting focul.

HUFF.ro a contactat Departamentul pentru Situații de Urgență, iar brigada de Pompieri a confirmat existenta focului în zona menționată, dar la ora publicării acestui articol nu au putut să ne ofere detalii despre suprafața care arde.

Fum dens in cartierul Titan / Theodor Pallady din sectorul 3 din Bucuresti

Surse din zona afectată susțin că ar fi luat foc un bloc aflat în construcție în zona Theodor Pallady, însă această informație nu a putut fi confirmată oficial. În galeria FOTO sunt fotografiile făcute de reporterul HUFF Rianna Stoiu, care se deplasează la fața locului pentru a indentifica mai bine sursa focului.

Dacă aveți detalii despre incendiul din cartierl Titan, sector 3, București vă rugăm să ne trimiteți pe Whatssapp la numărul 0720000015 sau pe email la social@huff.ro. Vă mulțumim, anticipat!

Revenim cu detalii.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-05-09T18:25:15+03:00 18:25

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More