Știri

Incendiu la Pensiunea Rockers din Caraș Severin. Turiștii au fost evacuați

Incendiu la Pensiunea Rockers din județul Caraș Severin. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului pentru stingerea flăcărilor.

Incendiul a izbucnit la pensiunea Rockers din Sasca Montană, notează reșița.ro. Turiștii și angajații au fost evacuați de urgență întrucât flăcările s-au extins destul de violent. Pompierii de la Oravița au trimis la fața locului trei autospeciale. Primăria din localitatea Sasca Montană a ajutat la stingerea incendiului cu pompierii voluntari.

Primarul din Sasca, Ion Poplicean, a declarat că focul a pornit de la acoperișul de la restaurant și sala de conferințe. Au fost afectate fațadele de la două corpuri din clădire.

Cele opt persoane cazate în pensiune au fost scoase de urgență din interiorul clădirii. Pompierii au declarat pentru reșița.ro că flăcările nu au ajuns la camerele unde turiștii erau cazați. Aceștia vor stabili cu exactitate cauzele incendiului. La ora actuală, nu există niciun pericol. Nimeni nu a pățit nimic, iar pompierii s-au mișcat eficient în stingerea incendiului.

CITEȘTE ȘI: UPDATE: Italia: Incendiu la o rafinărie din provincia Pavia VIDEO

Incendiu stins în 12 ore la marginea Bucureștiului

Un puternic incendiu a izbucnit azi noapte la groapa de gunoi de la Glina, la marginea Bucureștiului. Flăcările au fost stinse după 12 ore. La început, se credea că fumul toxic va afecta locuințele și oamenii care locuiesc în zonă, însă pericolul a fost anihilat. Pompierii susțin că au existat mai multe focare de incendiu la Glina și este cel mai puternic din ultimii ani.

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More