Connect with us

Știri

Incendiu la Școala 124 din Capitală. Descoperirea celor de la IGSU

Un puternic incendiu a izbucnit la Școala 124 din București unde au intervenit mai multe forțe speciale.

Incendiul de la Şcoala generală nr 124 a fost lichidat, au anunţat oficiali ai ISU Bucureşti Ilfov, precizând că la faţa locului rămân două autospeciale de stingere pentru supraveghere.

Urmează să fie făcută cercetarea pentru stabilirea cauzei probabile care a condus la producerea incendiului.

Școala funcționa fără autorizație de securitate la incendiu

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au intervenit aproximativ şapte ore pentru stingerea unui incendiu izbucnit în cursul nopţii de duminică spre luni, în jurul orei 3,00, la acoperişul Şcolii nr. 124, de pe strada Mărgeanului nr. 10 din sectorul 5 al Capitalei. S-a intervenit cu 20 de autospeciale de stingere, 3 autoscări, un echipaj de descarcerare şi echipaje SMURD.

CITESTE SI: Furtuna Alberto face deja victime în Florida. Mii de persoane evacuate

Incendiu la Pleașa, județul Prahova, la un depozit de materiale plastice

”Incendiul a fost anunţat în dispeceratul ISU Bucureşti-Ilfov de către locatarii din blocurile învecinate. Au fost mai multe apeluri succesive, primul fiind preluat de dispeceri la ora 3,14. Nu au fost persoane surprinse de incendiu sau victime”, au precizat reprezentanţii ISUBIF

Potrivit acestora, în 2001, pentru instituţia de învăţământ a fost emis aviz de securitate la incendiu, pentru lucrări de consolidare şi refuncţionalizare şcoală generală. Până la momentul actual, şcoala nu a obţinut autorizaţia de securitate la incendiu.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top