Connect with us
Incendiu puternic la clubul SILENCE din Mamaia! A ars din temelii VIDEO

Știri

UPDATE! Incendiu DEVASTATOR la clubul SILENCE Bamboo din Mamaia! A ars din temelii VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit la clubul Silince din Mamaia, flăcările au ars din temelii locația de fițe preferată de mulți turiști. Contactați de reporterii HUFF.ro, reprezentații ISU Constanța ne-au declarat

UPDATE – Se pare că incendiul a pornit de la un aragaz nesupravegheat.

UPDATE – Clădirea a ars în totalitate, focul fiind deosebit de violent. Alarma s-a dat în jurul orei 1:00. Încă nu se știu cauzele exact ale izbucnirii flăcărilor. S-a intervenit cu 9 autospeciale și o autoscară. Au fost mobilizați aproximativ 60-70 de pompieri. Fumul este destul de dens în zonă și pompierii sunt încă la fața locului.

Unii martori spun că pompierii au venit în aproximativ 15 minute. Pompierii susțin că incendiul a fost anunțat cu întârziere.

UPDATE, ora 03:42 – Au fost câteva probleme cu alimentarea cu apă, conform unor surse, unii hidranți nu au funcționat.

UPDATE, ora 03:22 – Deși au trecut mai bine de 2 ore, Pompierii încă se luptă cu lichidarea incendiului din Mamaia de la Clubul Silence, fostul Bamboo. Riscul ca incendiul să se extindă este mare.

„La momentul izbucnirii incendiului, clubul era inchis și persoanele care se aflau înăuntru (n.r. angajați), s-au autoevacuat. Pompierii se luptă de mi bine de 2 ore să stingă clubul pentru ca acesta să nu se extindă la cluburile din zonă. Reprezentații ISU ne-au mai transmis că s-au organizat echipe de căutare pentru a se asigura ca nimeni nu a fost rănit sau ramas printre flăcări.

VIDEO Clubul Silence a ars din temelii

Nu sunt cunoscute deocamdată valoarea pagubelor sau dacă clubu la fost actualizat.

Știrea este în curs de actualizare.

Imamginile au fost postate pe Facebook de Andrei Radu.

Mai mulți martori filmează incendiul chiar în aceste momente. Deși nu bate vântul, flăcările au învăluit întregul local, ce arde pe o suprafață de zeci de metri pătrați.

VIDEO: Andrei Radu / Faceebok

În 2017, un incendiu a mistuit și clubul Bamboo din Capitală. La începutul acestui an, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au clasat dosarul incendiului din ianuarie 2017 de la clubul Bamboo din București, în urma căruia 44 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Creatorul de modă Cătălin Botezatu, fost acţionar al firmei care operează Bamboo, declara la acea vreme că „e posibil să fi fost pus foc de cineva”, deoarece clubul avea „duşmani”.

La sfârșitul anului trecut, casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo din București, a fost spartă de hoţi, aceştia furând o casetă de valori în care erau bijuterii şi ceasuri, potrivit unor surse din poliţie.

Sisteme de detectie incendiu oferite de Sion Solution

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top