Connect with us
Incendiu în Timiș. O fetiță de un an se află în stare gravă

Știri

Incendiu în Timiș. O fetiță de un an se află în stare gravă

Două echipaje de pompieri au fost mobilizate vineri după-amiază la Comloșu Mare, după ce au fost anunțați de un incendiu în Timiș. În localitatea timișeană aflată aproape de frontiera cu Serbia, locuința unei familii a luat foc.

O fetiţă în vârstă de un an şi două luni a fost transportată, vineri seara, în stare gravă la spital, cu arsuri pe 80% din suprafaţa corpului.

De asemenea, fratele său de trei ani a fost intoxicat cu fum, în urma incendiului.

Incendiu în Timiș. O fetiță de un an se află în stare gravă

Fetița se juca împreună cu fratele său în cameră, în timp ce mama lucra în grădină. Aceasta a observat târziu incendiul. Focul a cuprins patul în care fetiţa de un an şi două luni se afla împreună cu fratele său de trei ani. Micuța a suferit arsuri grave la picioare. Medicii de la Spitalul de Copii i-au curățat rănile și o pregătesc pentru transport la București.

Medicii sunt rezervați în privința sanselor de supraviețuire ale micuței

Medicii de la Spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara au decis ca fetița trebuie să primească îngrijiri de specialitate. În cursul acestei zilei va fi asigurat un transport aerian în Capitală.

Din nefericire, medicii spun rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Citește și: Incendiu în Codlea, la un centru de colectare de deșeuri
“Tatăl a reuşit să stingă flăcările înainte să ajungem noi. Deocamdată, nu ştim de la ce a izbucnit incendiul. A ars foarte puţin din casă, un sfert din patul în care se aflau şi copiii, care au fost transportaţi la spital”, au declarat reprezentanţii ISU Timiş.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top