Connect with us
Incendiul de la Bamboo a fost stins în totalitate la circa 57 de ore de la izbucnire. Anchetatorii au dat noi detalii în ceea ce privește cauza.

Știri

Incendiul de la Bamboo, stins. Ce spun anchetatorii despre ipoteza mâinii criminale

Incendiul de la Bamboo a fost declarat stins luni, la ora 12.30, la circa 57 de ore de la izbucnire a anunțat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU.

„Incendiul de la clubul Bamboo a fost declarat stins la ora 12:30. O autospecială de stingere va rămâne la faţa locului, în supraveghere”, a spus Daniel Vasile, conform news.ro.

Luni dimineața mai era un singur focar, de unde se degaja fum. Acesta se afla în zona centrală a clubului, iar pompierii au avut accesul îngreunat, din cauza structurii prăbușite.

Totodată, degajarea structurilor se poate face doar cu acordul procurorilor. Aceștia trebuie să facă cercetarea la fața locului, pentru a aduna probe.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti continuă audierile în dosarul privind incendiul din clubul Bamboo, peste 10 persoane fiind chemate luni să dea declaraţii, a declarat procurorul-şef Bogdan Staicu.

Citește și: Audieri pe bandă rulantă în cazul incendiului de la Clubul Bamboo

Joshua Castellano, fondatorul clubului, s-a prezentat la Poliția Capitalei, pentru a fi audiat.

Procurorii au deschis sâmbătă dosar penal, în urma incendiului de vineri noapte din clubul Bamboo, fiind începută urmărirea penală in rem pentru distrugere din culpă, având ca urmare vătămarea mai multor persoane.

În aceeaşi zi, procurorii au citat la audieri 20 de persoane, printre cei care au dat declaraţii fiind angajaţi şi clienţi ai clubului. Audierile au continuat duminică, când au fost chemate să dea declaraţii alte 15 persoane, dar au venit 20, printre care şi administratorul clubului Bamboo, acesta fiind printre cei care au ajus la spital din cauza intoxicării cu fum.

Anchetatori: Incendiul nu a fost declanșat de o mână criminală

Anchetatorii au primit documente de la Primăria Sectorului 2, Poliţia Locală a Sectorului 2, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov şi de la cele şase spitale la care au ajuns persoane care erau în club în momentul izbucnirii incendiului.

Anchetatorii au declarat că, din datele de până acum, nu există indicii ca incendiul să fi fost declanşat de o mână criminală.

Știri pe același subiect

INCENDIU BAMBOO: Avocatul clubului susține că incendiul a fost provocat de o mână criminală

Mihai Bendeac îi jignește pe clienții clubului Bamboo

Cine este Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top