Știri

Incident la Neversea 2018. Curentul a căzut după ce Grasu XXL a înjurat Guvernul. Reacția spectatorilor

Un incident a avut loc la Neversea 2018, în timpul unui recital susținut de Grasu XXL. Sunetul și luminile au czăut la scurt timp după ce cântărețul a înjurat Guvernul.

După ce curentul a căzut, zecile de mii de oameni care se aflau la festival au început să înjure PSD și să scandeze mai multe lozinci împotriva partidului de guvernământ, precum „PSD, ciuma roșie!”.

Apoi, cineva a urcat pe scenă şi a spus celor prezenţi : „Sper să fie o problemă de jos şi nu de sus”. A urmat o pauză de aproximativ 40 de minute , după care Grasu XXL şi-a continuat showul.

La finalul recitalului, Grasu XXL a spus celor prezenţi:

„Mă uit aşa la voi şi eu văd speranţă. Cred că noi, ăştia tineri, o să schimbăm ţara asta. (…) Nu mă interesează politica, nu m-a interesat niciodată, dar ce ştiu este că energia asta o să salveze România.

Trebuie să ştiţi că în lumea asta plină de ură, de igoranţă, până la urmă, doar dragostea învinge”.

Organizatorii Neversea 2018 au anunțat că incidentul a fost cauzat de un generator care a căzut și că ei nu fac politică.

„A căzut generatorul de curent şi a durat până am reuşit să-l schimbăm. Noi nu facem politică, suntem apolitici. Nu instigăm la politică în niciun fel, ci la muzică şi la a oferi bucurie oamenilor.

Oamenii sunt liberi să se exprime în limita decenţei şi a bunului-simţ”, a menţionat pentru „Adevărul“ Edy Chereji, directorul de marketing şi comunicare al festivalului de la Constanţa.

Festivalul Neversea are loc între 5-8 iulie pe plaja Modern din Constanţa şi se află la a doua ediţie.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre Neversea

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More