Connect with us
Atenție, restricții de circulație în București . Lista străzilor și bulevardelor

Știri

INFOTRAFIC. Restricții de circulație! Lista drumurilor naționale și a autostrazilor unde se circulă greu în zilele de Crăciun

Restricții de circulație. Centrul Infotrafic a anunțat restricții de circulație pe drumurile naționale și autostrăzi în zilele de Crăciun. Lista completă a drumurilor blocate și restricționate este mai jos.

Restricții de circulație

Vehiculele de mare tonaj, altele decât cele destinate transportului de persoane, nu vor putea circula pe anumite tronsoane din drumurile naționale și autostrăzi în zilele de 24, 25 și 26 decembrie.

Restricții de circulație. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, sâmbătă, că potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în baza prevederilor HG nr. 1777/2004, în zilele de 24, 25 şi 26 decembrie 2017, circulaţia vehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, va fi interzisă pe trei sectoarele de drum.

INFOtrafic restricții de circulație 23 decembrie, 24 decembrie, 25 decembrie, 26 decembrie

Duminică, 24 decembrie, între orele 16.00 – 22.00, iar luni, 25 decembrie şi marţi, 26 decembrie, între orele 06.00 – 22.00, vehiculele de mare tonaj nu vor putea circula pe Autostrada A2 Bucureşti (intersecţie A2 cu Centura Bucureşti) – Fundulea – Lehliu (intersecţie A2 cu DN3) – Feteşti (intersecţie A2 cu DN3B) – Cernavodă (intersecţie A2 cu DN3) – Murfatlar (intersecţie A2 cu DN3); pe DN7 Piteşti (ieşire din municipiu) – Râmnicu Vâlcea – Vestem (intersecţie DN7 cu DN1) și pe DN39 Agigea (intersecţie DN39 cu DN39A) – Mangalia (intrare municipiu).

Pe autostrada A2, restricţia se aplică vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, iar pe DN7 şi DN39, celor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, potrivit IGPR.

Cei care nu vor respecta restricțiile vor fi sancţionați cu amendă.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top