Connect with us
Înmormântarea Ionelei Prodan, joi, la cimitirul Bellu. Gestul emoționant al artiștilor de muzică populară

Știri

Înmormântarea Ionelei Prodan, joi, la cimitirul Bellu. Gestul emoționant al artiștilor de muzică populară

Înmormântarea Ionelei Prodan are loc joi la Cimitirul Bellu. Sute de oameni au venit zilele trecute la capela cimitirului pentru a aduce un ultim omagiu cântăreței de muzică populară.

UPDATE: La înmormântarea Ionelei Prodan a avut loc și un incident. Mai mulți oameni s-au îmbrâncit în încercarea de a pune mâna pe niște pomană. Anamaria a fost nevoită să intervină pentru a calma spiritele.

Anamaria Prodan a stat miercuri seara la căpătâiul mamei sale. Ea a fost însoțită de Laurențiu Reghecampf, soțul ei, și de Anca, sora ei mai mică.

Persoane publice, dar și oameni de rând au venit la priveghi, iar în fața capelei de la Bellu au fost proiectate mai multe imagini cu artista pe un panou.

La înmormântarea programată joi, mai mulţi interpreţi de muzică populară se vor uni într-un gest incredibil şi îi vor cânta doine de rămas bun.

Drumul va fi presărat cu flori multe, cu muzică, o colegă de-a noastră, Elisabeta Tihuta, care cânta muzică religioasă, va cânta un cântec care va sfâşia inimile tutoror, de despărţire. E un moment greu”, a spus Elena Merișoreanu, pentru Știrile Pro TV.

Ce pensie avea Ionela Prodan și ce avere rămâne, de fapt, fetelor sale

„Spunea „eu când o să mor, o să merg în Rai, eu visez că acolo o să cânt.” Ştii când ţii un om de mână şi simţi absolut totul şi vibrează. Când legătura e atât de puternică între doi oameni, simţi. Aşa am simţit-o eu aseară pe ea. Am simţit-o că s-a dus liniştită”, a spus și Anamaria Prodan.

Cât a cheltuit Anamaria cu înmormântarea Ionelei Prodan

Anamaria Prodan îi organizează Ionelei Prodan o înmormântare fastuoasă.

Cancan.ro scrie că impresara a plătit 15.000 de euro firmei de pompe funebre, iar locul de veci al artistei a costat câteva mii de euro, fiind amenajat din marmură.

În ceea ce privește pomana de după înmormântare, care va avea loc la un restaurant de lux din Capitală, aceasta este una la fel de costisitoare.

Detaliul inedit observat de Maria Dragomiroiu după moartea Ionelei Prodan: “Vremea aceasta…

Anamaria Prodan îi va duce pe cei care o vor conduce pe mama sa pe ultimul drum la un restaurant exclusivist din Capitală, unde a plătit 25.000 de euro.  Meniul va fi, se pare, cu somon, băuturi fine  și alte delicatese, pentru cele aproximativ 200 de persoane care vor participa.

„Cei ce vor să-şi ia rămas bun de la mama mea IONELA PRODAN o pot face la Capela cimitirului Bellu, începând de astăzi ora 17 pm. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu, ( şoseaua Olteniţei nr 3/5 Bucuresti ) joi 19 aprilie, ora 12.

NUMAI familia şi prietenii apropiaţi sunt aşteptaţi după înmormântare la restaurant Premier Palace ( Bulevardul Ghencea nr 134 Bucuresti)”, a scris Ana Maria Prodan Reghecampf pe Facebook, după moartea Ionelei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top