Connect with us
Clubul Bamboo este din nou verificat de anchetatori. Oamenii legii inspectează zona anexelor, de unde se presupune că a pornit focul.

Știri

Inspecție la Clubul Bamboo. Anchetatorii verifică anexele

Noi verificări la Clubul Bamboo. Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul București și reprezentanți ai Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei sunt prezenți la fața locului.

Inspecție la Clubul Bamboo. Anchetatorii continuă verificările

Anchetatorii vor să verifice și anexele clubului.

Clubul Bamboo a ars în totalitate în noaptea de vineri spre sâmbătă. Incendiul a fost declarat stins luni, la ora 12,30. Clădirea distrusă în cea mai mare parte.

Cătălin Botezatu a declarat, marți, în cadrul unei conferințe că focul s-a aprins într-o anexă.

„Vorbim de o încăpere în care nu exista nicio priză. De aceea vă putem spune că nu avea acces nimeni acolo. Acea încăpere era deschisă pentru că era dotată cu ieșire de evacuare. În acel moment nu a intrat nimeni, era lumina stinsă și totuși de acolo a pornit focul, de la draperii.”, a spus Cătălin Botezatu.

Citește și: Conferință patronii Clubului Bamboo. Botezatu: Focul nu s-a aprins de la țigară

Proprietarul clubului, Joshua Castellano, a declarat că localul a respectat toate normele impuse.

„În momentul când s-a întâmplat cu Colectiv legislația s-a schimbat. A trebuit să facem niște modificări. Noi am refăcut tot ce înseamnă structură, la instalația electrică, la ieșirile de siguranță. Am făcut modificări, am mers mai departe și am început să facem amenajare.”, a spus patronul clubului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top