Connect with us
Ioan Istrate, profeție șocantă despre marele cutremur: „Din acest moment...”

Știri

Ioan Istrate, profeție șocantă despre marele cutremur: „Din acest moment…”

HUFF.ro a vorbit cu seismologul Ioan Istrate, unul din cei mai cunoscuți clarvăzători din România. Inginerul chimist a vorbit când ar putea avea loc marele cutremur mult anunțat din România.

Ioan Istrate, despre marele cutremur

„Din acest moment, oricând poate avea loc un mare cutremur în țara noastră. E vorba de un seism de 7,5 de grade pe scara Richter. Cutremurul poate avea loc de azi până la sfârșitul lumii. Datele problematice sunt 15, 24, 26 mai. Cutremurul se va resimți în București cam de 7,7-8 grade.

Vor fi sute de morți, iar Bârladul și Chișinăul vor fi la pământ. Mesajele pe care le primesc sunt bătute în cuie. Ce s-a întâmplat la Colectiv în octombrie în 2015 eu am scris în luna ianuarie a acelui an”, ne-a declarat Istrate.

Inginerul a vorbit și despre alte evenimente care vor avea loc la scară națională ori globală. Acesta spune că de aici în 12 luni, Armata Română va sta față în față cu Armata Rusă. „Putin va ataca România ca să testeze reacția NATO.

De asemenea, am mai văzut și moartea lui Putin. Putin va muri și în locul lui, în Rusia, va veni un dictator și mai mare. De asemenea, previzionez două bombe nucleare, una va exploda, cealaltă nu. Coreenii sunt foarte periculoși, am lucrat cu ei în urmă cu mulți ani la Vladivostok. Nu va fi bine”, a mai spus Istrate.

CITESTE SI: Baba Vanga, profeție pentru anul 2017: Românii vor avea nevoie de cineva care…

CITESTE SI: Cea mai SUMBRĂ profeție despre viitorul omenirii: Se întâmplă deja asta?

„Pământul e în pericol. Se apropie o planetă pe nume Nibirum de 15 ori mai mare decât planeta noastră. Rotația Pământului în jurul axei sale va încetini. Apele oceanelor și mărilor se vor ridica la 1.500 de metri înălțime. Vor muri mulți oameni”, ne-a mai spus în exclusivitate Ioan Istrate.

2 Comments

2 Comments

  1. Ioan

    2018-03-08T10:45:33+02:00 at 10:45

    Ma intreb doar ce legatura ar fi intre faimosul din vremea mea (ma refer la perioada din anii 1980 in special) chimist, clarvazator, Ioan Istrate care cica ar fi prezis cutremurul din 1977, apoi pe cel inexistent din 2001 (cf. parapsihologului Ion Tugui, care apoi fie de rusine, fie de suparare ca a dat gres avea sa moara in 2002) si actualul Ioan Istrate, inginer, bloggist care a prezis si el cam cu acelasi „succes” nistre cutremure din anii ceva mai recenti. O fi vreo rudenie sau doar coincidenta de nume?

  2. Florin

    2017-05-05T14:29:05+03:00 at 14:29

    Mai profeti-lor, sta-ti mai cuminti ca va doare capul. Si-ti voi cate evenimente ne intimplate au fost profeti-te pina acum? De ce va incurca-ti in treburi-le lui Dumnezeu?.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top