Connect with us
Ion Iliescu a ajuns din nou la spital

Știri

Ion Iliescu a ajuns din nou la spital

Ion Iliescu a ajuns din nou la Spitalul Elias, anunţă România TV.

Ion Iliescu a fost adus, vineri, la Spitalul Elias din Bucureşti. Deocamdată nu se ştie dacă este vorba despre noi probleme de sănătate pentru fostul preşedinte sau este vorba despre un control.

Ion Iliescu a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă. În vară a fost internat tot la Spitalul Elias în urma unui episod de febră puternică. De asemenea, fostul preşedinte a suferit o intervenţie chirurgicală în aprilie din cauza unor probleme cardiace. Pe 1 aprilie a fost operat pe cord la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. În urma intervenției, medicii i-au extras lichidul pericardic.

În trecut, Ion Iliescu a fost operat de două ori pe inimă pentru a-i fi montate stenturi, iar una dintre intervenții a avut loc la Paris în 2007.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top