Connect with us
Prince a murit, insa cauzele mortii sale sunt, momentan, necunoscute. Un site specializat in celebritati lanseaza o ipoteza socanta.

Știri

Ipoteza socanta legata de moartea lui Prince

Prince a murit, lasand in urma o multime de intrebari cu privire la decesul sau. Site-ul american specializat in celebritati, tmz.com, a lansat o ipoteza socanta legata de moartea artistului.

Prince a murit, lasand in urma o multime de intrebari cu privire la decesul sau. Site-ul american specializat in celebritati, tmz.com, a lansat o ipoteza socanta legata de moartea artistului.

Prince a fost gasit inconstient intr-un lift din studioul de inregistrare din resedinta sa din statul american Minnesota. Serviciile medicale au sosit la fata locului dupa un apel telefonic, insa nu l-au mai putut resuscita, iar Prince Rogers Nelson a fost declarat mort. Politia a deschis o ancheta privind circumstantele mortii, iar o concluzie a legistilor va fi prezentata zilele urmatoare.

Citeste si: Reactii emotionante dupa moartea lui Prince

VEZI AICI ULTIMA IMAGINE CU PRINCE. CE FACEA CANTARETUL INAINTE DE A MURI

In urma cu o saptamana, mai multe publicatii americane au scris ca Prince a fost dus de urgenta la spital, din cauza unei gripe,  adaugand ca avionul sau privat a procedat la o aterizare de urgenta in Illinois, pe drumul spre Minneapolis la intoarcerea din Atlanta, unde cantaretul sustinuse doua concerte.

Cine a fost Prince

TMZ sustine ca artistul ar fi fost tratat pentru o supradoza de opiacee cu sase zile inainte sa moara, sugerand ca artistul ar fi avut o problema cu drogurile.

Pe de alta parte, cantareata Aretha Franklin vine cu o alta ipoteza. Aceasta sustine ca Prince era infectat cu virusul Zika. „Stiti, ei spun ca avea simptome de raceala. Eu ma intreb daca avea vreo legatura cu virusul Zika”, a afirmat regina muzicii soul.

Prince Rogers Nelson cunoscut cu numele de scena Prince s-a nascut la data de 7 iunie 1958 in Minneapolis, SUA, fiind artistul cu cele mai variate abordari muzicale. De-a lungul carierei sale muzicale, el si-a faurit propria lui eticheta muzicala si a lansat numeroase albume care s-au vandut in milioane de exemplare, fiind apreciate de criticii de specialitate si de ascultatori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top