Connect with us

Știri

ISI PIERD FANII? Alex Velea si Smiley au probleme cu banii!

Alex Velea si Smiley nu mai pot ascunde problemele lor economice si nu este vorba aici de faptul ca nu mai sunt solicitati la concerte sau ca imaginea lor incepe sa se erodeze.

Pur si simplu, linia vestimentara pe care au lansat-o in toamna anului 2014, intitulata Fratziwear nu a dat roade, investitia fiind un esec evident, scrie CANCAN.ro.

CITESTE SI: A FOST DEZVALUITA SMECHERIA PRIN CARE OANA ZAVORANU POATE RAMANE FARA NICIUN LEU DIN ACTIUNI

Alex Velea are o viata implinita, pe plan personal, insa afacerea cu haine inceputa cu Smiley scartaie. Cantaretul are un copil de 4 luni cu Antonia, pe nume Dominic, insa nu se poate bucura de implinire si pe plan profesional, cel putin in privinta vanzarilor la articolele vestimentare marca Fratziwear, pentru care s-a investit 50.000 de euro.

Alex Velea si Smiley au tras linie dupa 6 luni de la investitie si sunt preocupati: hainele Fratziwear sunt un esec pe piata. La toate astea se adauga lipsa de timp a lui Velea pentru a sustine concerte incat sa isi revina financiar, de vreme ce trebuie sa stea cu Dominic deoarece Antonia este plecata in Italia sa isi vada fetita si sa stabileasca ultimele detalii legate de divortul de Vincenzo.

Velea si Smiley nu mai pot ascunde falimentul in care s-au bagat si se gandesc la o strategie pentru a repune pe picioare aceasta afacere care in teorie parea una profitabila.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top