Connect with us
Iubitul Elenei Udrea, prima reacție după ce a aflat că aceasta rămâne arestată

Știri

Iubitul Elenei Udrea, prima reacție după ce a aflat că aceasta rămâne arestată

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a urcat pe contul său oficial de Instagram o fotografie cu fiica lui și a fostei lidere a PMP, însoțită de un mesaj. Fetița apare îmbrăcată într-un body alb și cu o fundă mare pe cap.

Iar mesajul scris de logodnicul Elenei Udrea:

“#santabringmymotherbackhome (n.r.: Moș Crăciun, adu-o pe mama înapoi acasă)” este mesajul care însoțește poza în care apare fetița, pe nume Eva Maria.

Susținătorii cuplului i-au lăsat numeroase gânduri.

“Să vă trăiască prințesa!”, “Ce dulce e!!! Să fie sănătoasă și să vă aibă lângă ea pe amândoi toată viața”, “E superbă, Adrian” sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali ai iubitului condamnatei penale Elena Udrea.

Elena Udrea și Alina Bica rămân arestate în Costa Rica

Elena Udrea şi Alina Bica vor rămâne în arest preventiv în Costa Rica până la soluţionarea cererii privind extrădarea lor, a decis luni un judecător costarican, scrie publicaţia online ameliarueda.com.

Ministerul Public din Costa Rica a transmis acestei publicaţii că Tribunalul Penal din districtul Pavas a prelungit măsura arestului preventiv pentru Elena Udrea şi Alina Bica, aflate de pe 3 octombrie în penitenciarul pentru femei Vilma Curling. Decizia prelungirii arestului preventiv a fost luată în urma cererii formulate pe 28 noiembrie de Oficiul de Evaluare Tehnică şi Relaţii Internaţionale din cadrul Procuraturii locale.

Dacă în urma procesului privind extrădarea, aflat în desfăşurare, justiţia costaricană dispune repatrierea lor, atunci autorităţile române vor avea la dispoziţie două luni pentru a le prelua, pe cheltuiala statului român, precizează website-ul citat.

Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica în baza unui mandat de arestare emis de Interpol Bucureşti. Ea este judecată în România pentru luare de mită şi spălare de bani în legătură cu finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009, când Traian Băsescu a fost reales în funcţia de preşedinte.

La rândul său, Alina Bica s-a aflat timp de şase luni în arest preventiv în România, ca urmare a două condamnări – patru şi respectiv trei ani de închisoare – pentru primirea unor terenuri şi a 20 de mii dolari mită. Înainte de aceasta, a făcut apel şi aşteaptă decizia finală a Curţii Supreme de la Bucureşti.

Ea este, de asemenea, acuzată de abuz în serviciu într-o afacere imobiliară frauduloasă de 73 milioane de dolari.

Citește și: Declarații de ultimă oră! Ce se întâmplă cu Udrea, în spatele gratiilor: „Deținutele…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top