Connect with us
Declarații de ultimă oră! Ce se întâmplă cu Elena Udrea, în spatele gratiilor: „Deținutele...”

Externe

Declarații de ultimă oră! Ce se întâmplă cu Elena Udrea, în spatele gratiilor: „Deținutele…”

Pe data de 3 octombrie, Elena Udrea a fost închisă în închisoarea de femei „Vilma Curling” din San Jose. Pentru că fiica sa nu are nici măcar o lună, autoritățile costaricane au luat măsuri speciale pentru fostul ministru al Turismului.

Elena Udrea are ocazia de a-și vedea și alăpta fiica de două ori pe zi.

„În cadrul închisorii există un centru maternal, unde deținutele care sunt mame pot sta împreună cu copiii. Directorul centrului i-a spus despre acest lucru și așteaptă o solicitare din partea Elenei Udrea în acest sens”, a explicat Ministerul de Justiție și Pace.

Citește și: Adrian Alexandrov spune adevărul despre fetița Elenei Udrea. Ce s-a întâmplat în Costa Rica

Fostul ministru al Turismului își poate vedea copilul în spațiul special amenajat în cadrul centrului maternal.

Una dintre deținutele închise în același penitenciar a dezvăluit că sunt niște condiții extrem de grele. Multe dintre deținute sunt obligate să doarmă pe jos, iar băile sunt extrem de murdare.

Citește și: Ce a dezvăluit vecinul Elenei Udrea despre arestarea ei în Costa Rica: „Nu mi-am imaginat..

„În iadul acesta trăiesc laolaltă ucigașe, pedofile, violatoare și traficante de droguri. Gardienii de multe ori închid ochii când acestea se bat până nu mai mișcă. Există celule unde stau 74 de deținute și sunt trei băi disponibile pentru 200 de femei.

Un prânz tipic poate să fie orez cu cârnaţi feliaţi şi o salată verde („roşiile nu se văd în salată” zice una din deţinute). Fasolea roşie şi neagră ne-o dau fără să-i adauge nimic (sare,condimente)”, a spus deținuta, conform wowbiz.ro.

Bucătăria și alimentele miros a substanțe interzise

O altă femeie susține ca bucătăria, alimentele și sala de mese „miros a substanțe interzise”, iar cina este servită prea devreme, motiv pentru care deținutele ajung să facă foamea. „Ei vor să mâncăm la ora 16 şi aşa trebuie să facem”.

86% dintre detinute mărturisesc că în bucătărie au vazut muşte, gândaci şi sobolani, iar 46,8% că mirosul din bucătărie si sala de mese nu e deloc plăcut. Mai sunt deţinute care spun: „Dacă nu ajungi la timp la masă, e posibil sa nu mai apuci mâncare”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top