Connect with us

Știri

Jamie Dornan (50 SHADES OF GREY) acosta femeile pe strada pentru a-si intra in rol

Indragistul protagonist din 50 SHADES OF GREY, actorul Jamie Dornan, a dezvaluit pentru publicatia Los Angeles Times ca, la un moment dat, pentru a intra la perfectiune in pielea unui personaj, acosta o femeie pe strada.

Jamie Dornan a dezvaluit cate ceva din tainele filmului THE FALL, unde i-a dat viata unui asasin in serie. „Pentru primul sezon, am facut cateva lucruri neobisnuite pentru a intra in pielea personajului. In metrou… Nu stiu daca ma vor aresta acum pentru asta! Voi dezvalui ceva destul de neplacut: am urmarit o femeie care a coborat din tren intr-o zi, pentru a vedea cum e sa acostezi pe cineva. A fost ceva destul de emotionant dar in acelasi timp aveam mereu senzatia ca fac ceva murdar”, se destainuie faimosul actor.

CITESTE SI: SELENA GOMEZ, MAMICA? IATA FOTOGRAFIA CARE O DA DE GOL

„Nu sunt mandru de mine ca am facut asa ceva”, continua chipesul din 50 SHADES OF GREY. Acesta spune ca a invatat mult din aceasta experienta autoimpusa insa niciodata nu ar face pe bune asa ceva.

„A fost foarte intrigant si interesant sa intru in procesul acesta al urmaririi si imi puneam intrebari de tipul „De ce o urmaresc?” sau „Ce mi-as dori sa descopar de la aceasta femeie?”, inchide Dornan.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top